Neler Yeni

CS:GO Başlanmaya Değer mi ?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Herkese selam, yakın zamanda arkadaşım CS:GO hesabımı banlatmıştı . Şuanda CS:GO'da duyduğum kadarıyla birçok hileci bulunuyormuş ,bu durumda seçkin hesap olmadan CS:GO başlamaya değecek bir durumda mı ?
şöyle bir tabir kullanayım kanka
6 yoldaş oynadım
5'i hileci vardı

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
bence değmez bende dedim başlıyım adam yere bakarak bizi vuruyordu bende saldım valo oynuyorum

rank ne belki gireriz
Mesaj otomatik birleştirildi:

seninde rank ne
Şöyle söyleyeyim ben platım son zamanlarda hasta oldum kaslarımda hafif ağrılar oluştu , eski performansıma sahip değilim önceden aynı eloda killjoy ile 34 vuran ben şuanda daha aktif herolarda 10-15 kill ile yetiniyorum.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,522
İsim
Ümit Can
Dostum herkes seçkin hesap yazmış fakat seçkin hesapla falan gram alakası yok. Seçkin hesapta hile dolu.
Kesinlikle başlamaya değmez.
Valorant'a başlaman daha iyi olur nedeni ise 128tick sunucular, tr sunucusu, anti-cheat sistemi vs. kesinlikle csgodan çok daha iyi.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Dostum herkes seçkin hesap yazmış fakat seçkin hesapla falan gram alakası yok. Seçkin hesapta hile dolu.
Valorant'a başlaman daha iyi olur nedeni ise 128tick sunucular, tr sunucusu, anti-cheat sistemi vs. kesinlikle csgodan çok daha iyi.
Valorant oyuncusuyum zaten ama CS:GO'yu merak ettiğim için sormuştum.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Herkese selam, yakın zamanda arkadaşım CS:GO hesabımı banlatmıştı . Şuanda CS:GO'da duyduğum kadarıyla birçok hileci bulunuyormuş ,bu durumda seçkin hesap olmadan CS:GO başlamaya değecek bir durumda mı ?
artık başlanmaz 2018 den sonra soğudu oyun yeni bilgisayar almak zorunda olabilirsin

Keşke anti cheat kadar verdikleri uğraşa report sisteminide geliştirselerdi

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Oyunu ücretsiz yaptıklarından beri berbatlaşmaya başladı oyun ben hala oynuyorum mekanikleri tabii ki de valoranttan çok daha iyi fakat hile konusunda çok başarısız adamlar
Seçkin olsam bile çok nadir geliyor fakat yine de gelebiliyor.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
rank ne belki gireriz

seninde rank ne
senin rank ne gel girelim

bu arada cs ye başlama fazla monitörün ve sabrın yoksa ama valorant oynamanı öneririm

EmaRex27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Ege
Şöyle söyleyeyim ben platım son zamanlarda hasta oldum kaslarımda hafif ağrılar oluştu , eski performansıma sahip değilim önceden aynı eloda killjoy ile 34 vuran ben şuanda daha aktif herolarda 10-15 kill ile yetiniyorum.

siz yüksekmişsiniz baya
senin rank ne gel girelim

bu arada cs ye başlama fazla monitörün ve sabrın yoksa ama valorant oynamanı öneririm
ben bronzedan düştümde çok oynamadığdımdandı bugün biraz gircem büyük ihtimal 1 2 maça çıkarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,628
Üyeler
161,881
Son üye
ızzy6s
Top Bottom