Neler Yeni

CS:GO Başlanmaya Değer mi ?

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
bende yamuk oynuyorum klavyeyi fakat gene de dıraşıda yaklaşık 3 karış bir alan sadece mouse'a ayrılmış durumda (zaten 3.5-4 karış falan mousepad :D )
İstediğim sens'i bulsam cidden çok iyi oynuyorum csyi de baya iyi oynuyorum çünkü çok alışığım fps oyunlarına csde 1500 saatim var valoda da 135 saat gibi bişey var
En az plat 2 falan olmam lazım
Adam plat ama ne kadar kötü oynuyor görmen lazım

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
Ali Mert Okuducu

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,531
İsim
Dontaçhi kâfi.
Adam plat ama ne kadar kötü oynuyor görmen lazım
Kanka kendim şahit olmasan ne kadar kötü olabilir ki dicem de harbiden bu kadar da kötü olmazsın be bilader plat elosun.
Adam önünü görmüyor yetenek kullanmıyor entry instalock atıyor 4-7 arası vuruyor

BBrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Berk Baydur
Herkese selam, yakın zamanda arkadaşım CS:GO hesabımı banlatmıştı . Şuanda CS:GO'da duyduğum kadarıyla birçok hileci bulunuyormuş ,bu durumda seçkin hesap olmadan CS:GO başlamaya değecek bir durumda mı ?
biz arkadaşla giriyorduk sonra o bıraktı bende girmemeye başladım seçkin değilim ana hesap vac yedi yeni hesap seçkin olmadığı için sadece yoldaş giriyoduk ama seçkin olmazsan işin zor

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Enes Sağlambaş
Herkese selam, yakın zamanda arkadaşım CS:GO hesabımı banlatmıştı . Şuanda CS:GO'da duyduğum kadarıyla birçok hileci bulunuyormuş ,bu durumda seçkin hesap olmadan CS:GO başlamaya değecek bir durumda mı ?
bak ben sadece arkadaşlarımla öylesine oynuyorum sarıyor öneririm ama rank kasmak flnsa derdin hiç başlama

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Kanka kendim şahit olmasan ne kadar kötü olabilir ki dicem de harbiden bu kadar da kötü olmazsın be bilader plat elosun.
Adam önünü görmüyor yetenek kullanmıyor entry instalock atıyor 4-7 arası vuruyor
Evet işte bunlar nasıl plat oluyor bunu anlamıyorum

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Baya bir hile olduğu belli oluyor.

DarkKnife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emirhan Karagöz
Dostum hesabın banlandığına göre galiba hile açmışsın Valve başka türlü ban atmıyor çünkü, eğer tekrar başlamak istiyorsan prime alıp başla derim ben 2018 yılında yani tehlikeli bölge güncellemesi gelmeden önce oyunu 25 tl ye satın almıştım tabi o zaman dolar çok düşüktü :) o zamandan beri oynuyorum binde bir hile çıkıyor tabi karantina dönemlerinden dolayı Valve şirketinin çalışanları ofise gelemediği için bu durumlar düzelene kadar source 2 ye ara vermeye karar verdi. Yani kısacası para vermeden oyunu oynayacaksan source 2 yi bekle derim source 2 geldiğinde hileler gidecek çünkü oyunun bütün kodları değişecek.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Dostum hesabın banlandığına göre galiba hile açmışsın Valve başka türlü ban atmıyor çünkü, eğer tekrar başlamak istiyorsan prime alıp başla derim ben 2018 yılında yani tehlikeli bölge güncellemesi gelmeden önce oyunu 25 TL ye satın almıştım tabi o zaman dolar çok düşüktü :) o zamandan beri oynuyorum binde bir hile çıkıyor tabi karantina dönemlerinden dolayı Valve şirketinin çalışanları ofise gelemediği için bu durumlar düzelene kadar source 2 ye ara vermeye karar verdi. Yani kısacası para vermeden oyunu oynayacaksan source 2 yi bekle derim source 2 geldiğinde hileler gidecek çünkü oyunun bütün kodları değişecek.
1. olarak arkadaşıma vermiştim hesabı o banlatmış.
2. olarak bende zamanında 15 TL ye almıştım yanında iki oyun daha hediye ediyorlardı.
3. olarak başlar mıyım bilmiyorum sadece merak ettiğim için sormuştum.

DarkKnife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emirhan Karagöz
1. olarak arkadaşıma vermiştim hesabı o banlatmış.
2. olarak bende zamanında 15 TL ye almıştım yanında iki oyun daha hediye ediyorlardı.
3. olarak başlar mıyım bilmiyorum sadece merak ettiğim için sormuştum.
Dediğim gibi başlayacaksan ya source 2 yi bekle yada prime alarak başla yoksa çok hile çıkar karşına.

Top Bottom