onun bir yolu vardı 1.3 lemi çarpıyordun unostın videosunda varBi cs bi valo oynuyorum ben ondan kafam karışıyor oyunlarda bide csdeki sens'i valoda bulamadım hala
onun bir yolu vardı 1.3 lemi çarpıyordun unostın videosunda varBi cs bi valo oynuyorum ben ondan kafam karışıyor oyunlarda bide csdeki sens'i valoda bulamadım hala
Bunu izliyorum şimdionun bir yolu vardı 1.3 lemi çarpıyordun unostın videosunda var
Sadece monitör değil klavye mouse kulaklık da var pc yi bilemem nereye koyduysa artıkAsla başlama yoksa yeni bir monitör alman gerekir.
valorant sensitivity converter yaz google'a siteden ayarla CSGO sensini ValoyaBi cs bi valo oynuyorum ben ondan kafam karışıyor oyunlarda bide csdeki sens'i valoda bulamadım hala
Evet psikolojik olabilir fakat gerçekten ip gibi gidiyor mermiler ejderde. Bi ejder alsam bütün sorunlarım çözülecek preye de gerek kalmayacakyok onu kendim denedim tamamen senle alakalı bendede ejder operator var +9 flick li gibi hissediyorum ama aynı tamamen
Buldum sensi 0,192 veya 0,181 olması lazımvalorant sensitivity converter yaz google'a siteden ayarla CSGO sensini Valoya
Evet psikolojik olabilir fakat gerçekten ip gibi gidiyor mermiler ejderde. Bi ejder alsam bütün sorunlarım çözülecek preye de gerek kalmayacak
valorant sensitivity converter yaz google'a siteden ayarla CSGO sensini Valoya
Evet psikolojik olabilir fakat gerçekten ip gibi gidiyor mermiler ejderde. Bi ejder alsam bütün sorunlarım çözülecek preye de gerek kalmayacak
0.19 ne dönmez ki o kaç dpi oynuyosunBuldum sensi 0,192 veya 0,181 olması lazım
90x40 mousepad aldım baya bi 50-60 cm yer var 800 dpi 1000hz oynuyorum0.19 ne dönmez ki o kaç dpi oynuyosun
800dpi 0.6 sens ile oynuyorum benim mouse pad de bi küçük olanından klavye dışarıda duruyor90x40 mousepad aldım baya bi 50-60 cm yer var 800 dpi 1000hz oynuyorum
Ben klavyeyi yamuk tutuyorum ondan da yer kalıyor baya800dpi 0.6 sens ile oynuyorum benim mouse pad de bi küçük olanından klavye dışarıda duruyor
bende yamuk oynuyorum klavyeyi fakat gene de dıraşıda yaklaşık 3 karış bir alan sadece mouse'a ayrılmış durumda (zaten 3.5-4 karış falan mousepad )Ben klavyeyi yamuk tutuyorum ondan da yer kalıyor baya
Başlanır bende yeni pc dizdim ordan başlıcamHerkese selam, yakın zamanda arkadaşım CS:GO hesabımı banlatmıştı . Şuanda CS:GO'da duyduğum kadarıyla birçok hileci bulunuyormuş ,bu durumda seçkin hesap olmadan CS:GO başlamaya değecek bir durumda mı ?