Neler Yeni

CS:GO Başlanmaya Değer mi ?

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,522
İsim
Ümit Can
Harbi shoulder peek atamıyorum adam operatorle tek atıyor bana
Güncellemeden sonra operatör oynayamıyorum. Her attığım merminin gittiği, uçarak kaçarak oynadığım operatör gitti yerine düz duran adama sıksan da öldürmeyen, bi saat silahı çekemeyen bir operatör koyup parasını da 5k'ya çektiler. Ben vurunca düz duran adama gitmiyor silah çok hantal

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Güncellemeden sonra operatör oynayamıyorum. Her attığım merminin gittiği, uçarak kaçarak oynadığım operatör gitti yerine düz duran adama sıksan da öldürmeyen, bi saat silahı çekemeyen bir operatör koyup parasını da 5k'ya çektiler. Ben vurunca düz duran adama gitmiyor silah çok hantal
Bende kullanmıyorum zaten vandal oynuyorum hep
Ama her el operator oynayanlara da tilt oluyorum oturuyo haven c longa bekliyo operatorle milleti sonra iyi oynadığını sanıyor

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Seçkin olmayan maçlarda aşırı hile geliyor, seçkin olana kadar kafayı yersin
Seçkin olsan da çok geliyor da en azından seçkin değilken 10 maçın sekizinde geliyorsa seçkinken 10 maçın dördünde geliyor.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,522
İsim
Ümit Can
Bende kullanmıyorum zaten vandal oynuyorum hep
Ama her el operator oynayanlara da tilt oluyorum oturuyo haven c longa bekliyo operatorle milleti sonra iyi oynadığını sanıyor
Bişey sorucam genelde oyunu oynayan insanlara soruyorum.
Ejder Vandal'ın mermileri sanki daha stabil gidiyor? Ya da bana öyle geliyor bilmiyorum hiç fark ettin mi?
Sprayi aşırı kaliteli gidiyor düz vandala göre ya da dediğim gibi bana öyle geliyor

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Ejder Vandal'ın mermileri sanki daha stabil gidiyor? Ya da bana öyle geliyor bilmiyorum hiç fark ettin mi?
Sprayi aşırı kaliteli gidiyor düz vandala göre ya da dediğim gibi bana öyle geliyor
Aynısını bende hissediyorum ejder vandal cidden bi farklı silahmış gibi geliyor bana da satın almak istiyorum da çok pahalı .D

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,522
İsim
Ümit Can
Aynısını bende hissediyorum ejder vandal cidden bi farklı silahmış gibi geliyor bana da satın almak istiyorum da çok pahalı .D
Evet aşırı pahalı fakat sprayi falan çok stabil yada psikolojik olarak öyle bilmiyorum. Bana bi ejder ver 1 haftaya kalmaz elmastan plata düşürdüğüm hesabı immo 3 yaparım :D

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Evet aşırı pahalı fakat sprayi falan çok stabil yada psikolojik olarak öyle bilmiyorum. Bana bi ejder ver 1 haftaya kalmaz elmastan plata düşürdüğüm hesabı immo 3 yaparım :D
Bende 😋

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
Harbi shoulder peek atamıyorum adam operatorle tek atıyor bana
ona zamanla alışacaksın mesela ascent te top mid picklerken tam ortaya zıplayıp hemen geri yapman lazım haritada gözüküyor zaten adam

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
ona zamanla alışacaksın mesela ascent te top mid picklerken tam ortaya zıplayıp hemen geri yapman lazım haritada gözüküyor zaten adam
Bi cs bi valo oynuyorum ben ondan kafam karışıyor oyunlarda bide csdeki sens'i valoda bulamadım hala

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M

yok onu kendim denedim tamamen senle alakalı bendede ejder operator var +9 flick li gibi hissediyorum ama aynı tamamen

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
Bi cs bi valo oynuyorum ben ondan kafam karışıyor oyunlarda bide csdeki sens'i valoda bulamadım hala

sens sana bağlı ben 800 e 0.3 yada 0.42 oynuyorum bende tam bulamadım şu aralar 0.3 oynuyorum

Top Bottom