Neler Yeni

CS:GO Başlanmaya Değer mi ?

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Keşke anti cheat kadar verdikleri uğraşa report sisteminide geliştirselerdi
Valonun report sistemi küfürlere çalışıyor herhalde maçta 2-3 küfür ediyorum mute ban yedim 2 tane

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,531
İsim
Dontaçhi kâfi.
Oyunu ücretsiz yaptıklarından beri berbatlaşmaya başladı oyun ben hala oynuyorum mekanikleri tabii ki de valoranttan çok daha iyi fakat hile konusunda çok başarısız adamlar
Seçkin olsam bile çok nadir geliyor fakat yine de gelebiliyor.
kanka bana göre cs ile kıyaslanır derecede vuruş hissi/mekanikleri var. CSGO'nun grafikleri biraz gerçekçi ve vuruş hissi/mekanikleri olması gerektiği gibi. Valorantın grafikleri biraz daha animasyon tarzı ve vuruş hissi/mekanikleri grafiksel tarzına göre oldukça başarılı geliyor

orası öylede küfür ve troll gelince iş başka
Ücretsiz bir oyunda + TR sunucusunda olacak şeyler bunlar. CS'ye TR sunucusu gelse sonu gene aynı olacak değişen pek bişey yok baktığımız zaman :D

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
siz yüksekmişsiniz baya

ben bronzedan düştümde çok oynamadığdımdandı bugün biraz gircem büyük ihtimal 1 2 maça çıkarım
hımmmm bende elmas 3
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valonun report sistemi küfürlere çalışıyor herhalde maçta 2-3 küfür ediyorum mute ban yedim 2 tane

orası öyle ben genelde frankfurt 1 de oynuyorum maçları çok daha iyi oluyor

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
kanka bana göre cs ile kıyaslanır derecede vuruş hissi/mekanikleri var. CSGO'nun grafikleri biraz gerçekçi ve vuruş hissi/mekanikleri olması gerektiği gibi. Valorantın grafikleri biraz daha animasyon tarzı ve vuruş hissi/mekanikleri grafiksel tarzına göre oldukça başarılı geliyor

Ücretsiz bir oyunda + TR sunucusunda olacak şeyler bunlar. CS'ye TR sunucusu gelse sonu gene aynı olacak değişen pek bişey yok baktığımız zaman :D
CS'nin en sevdiğim yani her şeyinin özelleştirilebilmesi valoranta da gelir umarım ve shoulder peek atılmıyor valorantta karakterler yavaş csgoya göre
Bence csdeki vuruş hissi hiç bir oyunda yok

4bdex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Abdullah Berat Ağyazı
siz yüksekmişsiniz baya

ben bronzedan düştümde çok oynamadığdımdandı bugün biraz gircem büyük ihtimal 1 2 maça çıkarım
ben daha yükselirimde afk lar oynamayı bilmeyen ler yüzünde böyleyim

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
Hocam geçen karşı takımdan biri büyü yaptı heralde bana söverken her maç ya takım mvpsi yada mvp oluyorum fakat kaybediyorum :D elmas 2'den düştüm geri plata 27-28 vurup kaybediyorum her maç

ya plat kadar tilt bir elo yok demirden çok daha tilt elo 5 kişi bul valorant tr den onlarla oyna anca öyle çıkarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altı üstü mikrofonu yiyorum her maç beni dinlemedikleri zaman :D

gir yabanıc server a yüksek eloda yok öyle şeyler genelde elo boost değilse nereye bakması gerektiğini biliyor herkes

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Valorant'ın vuruş hissiyatı ile CS'nin vuruş hissiyatını karşılaştırmayın derim.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
ya plat kadar tilt bir elo yok demirden çok daha tilt elo 5 kişi bul valorant tr den onlarla oyna anca öyle çıkarsın
Ya maç başı ne kadar yüksek olsa bile kda'm ama hep düşük ranklara atıyor beni max altın 1 oldum
Muhtemelen girdiğim takım arkadaşlarım yüzünden
Ama adam maçıma gelmiş 5 vuruyo cypherla, bind'da bide kariyeri de aynı altın 2 olmuş adam
Bi video izledim 5 pre giriyorlar plat hepsi demirden farkı yok yani bu bana saçma geliyor

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,531
İsim
Dontaçhi kâfi.
CS'nin en sevdiğim yani her şeyinin özelleştirilebilmesi valoranta da gelir umarım ve shoulder peek atılmıyor valorantta karakterler yavaş csgoya göre
Bence csdeki vuruş hissi hiç bir oyunda yok
Bence özelleştirilme gelmemeli. Viewmodel gibi ayarlamalar gelmemeli çünkü silahlar oldukça yer kaplıyor bu sefer adam alıcak x2 y2 z-2 silah yok ekranda :D
Peek konusunda evet karakterler biraz yavaş o konuda haklısın
Kesinlikle sonuna kadar haklısın. Plat eloda oynamak İmmo elodan çok daha zor çok daha yoruyor insanı
Elmas eloya tekrar çıkmak lazım da önce büyüyü bi bozmam gerek :D

EmaRex27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Ege

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Bence özelleştirilme gelmemeli. Viewmodel gibi ayarlamalar gelmemeli çünkü silahlar oldukça yer kaplıyor bu sefer adam alıcak x2 y2 z-2 silah yok ekranda :D
Peek konusunda evet karakterler biraz yavaş o konuda haklısın

Kesinlikle sonuna kadar haklısın. Plat eloda oynamak İmmo elodan çok daha zor çok daha yoruyor insanı
Elmas eloya tekrar çıkmak lazım da önce büyüyü bi bozmam gerek :D
Harbi shoulder peek atamıyorum adam operatorle tek atıyor bana

Top Bottom