CS:GO Başlanmaya Değer mi ?

Herkese selam, yakın zamanda arkadaşım CS:GO hesabımı banlatmıştı . Şuanda CS:GO'da duyduğum kadarıyla birçok hileci bulunuyormuş ,bu durumda seçkin hesap olmadan CS:GO başlamaya değecek bir durumda mı ?
şöyle bir tabir kullanayım kanka
6 yoldaş oynadım
5'i hileci vardı

bence değmez bende dedim başlıyım adam yere bakarak bizi vuruyordu bende saldım valo oynuyorum

rank ne belki gireriz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

seninde rank ne
Şöyle söyleyeyim ben platım son zamanlarda hasta oldum kaslarımda hafif ağrılar oluştu , eski performansıma sahip değilim önceden aynı eloda killjoy ile 34 vuran ben şuanda daha aktif herolarda 10-15 kill ile yetiniyorum.

Dostum herkes seçkin hesap yazmış fakat seçkin hesapla falan gram alakası yok. Seçkin hesapta hile dolu.
Kesinlikle başlamaya değmez.
Valorant'a başlaman daha iyi olur nedeni ise 128tick sunucular, tr sunucusu, anti-cheat sistemi vs. kesinlikle csgodan çok daha iyi.

Dostum herkes seçkin hesap yazmış fakat seçkin hesapla falan gram alakası yok. Seçkin hesapta hile dolu.
Valorant'a başlaman daha iyi olur nedeni ise 128tick sunucular, tr sunucusu, anti-cheat sistemi vs. kesinlikle csgodan çok daha iyi.
Valorant oyuncusuyum zaten ama CS:GO'yu merak ettiğim için sormuştum.

Herkese selam, yakın zamanda arkadaşım CS:GO hesabımı banlatmıştı . Şuanda CS:GO'da duyduğum kadarıyla birçok hileci bulunuyormuş ,bu durumda seçkin hesap olmadan CS:GO başlamaya değecek bir durumda mı ?
artık başlanmaz 2018 den sonra soğudu oyun yeni bilgisayar almak zorunda olabilirsin

Keşke anti cheat kadar verdikleri uğraşa report sisteminide geliştirselerdi

Oyunu ücretsiz yaptıklarından beri berbatlaşmaya başladı oyun ben hala oynuyorum mekanikleri tabii ki de valoranttan çok daha iyi fakat hile konusunda çok başarısız adamlar
Seçkin olsam bile çok nadir geliyor fakat yine de gelebiliyor.

rank ne belki gireriz

seninde rank ne
senin rank ne gel girelim

bu arada cs ye başlama fazla monitörün ve sabrın yoksa ama valorant oynamanı öneririm

Şöyle söyleyeyim ben platım son zamanlarda hasta oldum kaslarımda hafif ağrılar oluştu , eski performansıma sahip değilim önceden aynı eloda killjoy ile 34 vuran ben şuanda daha aktif herolarda 10-15 kill ile yetiniyorum.

siz yüksekmişsiniz baya
senin rank ne gel girelim

bu arada cs ye başlama fazla monitörün ve sabrın yoksa ama valorant oynamanı öneririm
ben bronzedan düştümde çok oynamadığdımdandı bugün biraz gircem büyük ihtimal 1 2 maça çıkarım

Geri