Neler Yeni

Cs go bomba takılma sorunu

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Cs go oynarken flash bang de en çok takılıyorum bombayı attığım zaman akıcı değilde böyle takıla takıla gidiyor bombalar fps im 100+ pingim de 110 90 arası ama izlediğim yayıncılar olsun youtube kanalları olsun böyle bi sorun görmedim pingler onlardada aynı çoğu zaman acaba dedim bi kodu falanmı var soriyim çünkü bomba atışlarımı etkilemeye başladı takılma sorunu.

Ege Batur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ege Batur
Cs go oynarken flash bang de en çok takılıyorum bombayı attığım zaman akıcı değilde böyle takıla takıla gidiyor bombalar fps im 100+ pingim de 110 90 arası ama izlediğim yayıncılar olsun youtube kanalları olsun böyle bi sorun görmedim pingler onlardada aynı çoğu zaman acaba dedim bi kodu falanmı var soriyim çünkü bomba atışlarımı etkilemeye başladı takılma sorunu.
Takılmalar pingden dolayıdır. 110-90 ping düşük bir değer değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mustafa Nasır
Pingin yüksek ondandır benim eski bilgisayardada vardı interneti değiştirdim düzeldi :)

Top Bottom