Neler Yeni

CS:GO da Haksız Yere Vac Ban Yedim

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
Merhaba cs de yaklaşık 400 saatim var ve 155 in üstünde galibiyetim vardı maalesef takımıma gelen rus lar yüzünden nova elo sunda takılı kaldım
ve dün bir maça girdim bir tane smoke içi vuruş yaptım ve tabikide hile demeye başladılar ve reportladılar fakat hile mile asla kullanmadım
Sizce banım kalkarmı steam destek e de yazdım
Ya da banımı kaldırmak için ne yapmam gerek?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,

Overwatch yasağınızla ilgili ek bilgi gönderdiğiniz için teşekkür ederiz. Bu bilgi Counter-Strike: Global Offensive ekibine iletilecektir.

Bu destek talebiyle ilgili başka bir yanıt almayacağınızı lütfen unutmayın. Counter-Strike: Global Offensive ekibi bireysel başvurulara yanıt veremese de bu yolla gönderilmiş talepleri incelemektedir.

Yasaklamanız ile ilgili paylaşmak istediğiniz başka bilgiler varsa bu destek talebine yanıt vermekten çekinmeyin. İşlem görmeyen destek talepleri otomatik olarak 14 gün sonra kapansa da destek talebinizin içeriği Counter-Strike: Global Offensive ekibinin incelemesi için erişilebilir durumda olacaktır ve hesabınızla ilişkili olarak kalacaktır.

bu cevabı aldım

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Merhaba,

Overwatch yasağınızla ilgili ek bilgi gönderdiğiniz için teşekkür ederiz. Bu bilgi Counter-Strike: Global Offensive ekibine iletilecektir.

Bu destek talebiyle ilgili başka bir yanıt almayacağınızı lütfen unutmayın. Counter-Strike: Global Offensive ekibi bireysel başvurulara yanıt veremese de bu yolla gönderilmiş talepleri incelemektedir.

Yasaklamanız ile ilgili paylaşmak istediğiniz başka bilgiler varsa bu destek talebine yanıt vermekten çekinmeyin. İşlem görmeyen destek talepleri otomatik olarak 14 gün sonra kapansa da destek talebinizin içeriği Counter-Strike: Global Offensive ekibinin incelemesi için erişilebilir durumda olacaktır ve hesabınızla ilişkili olarak kalacaktır.

bu cevabı aldım
Evet overwatchtan akılsızın teki sizi sebepsiz yere banlamış muhtemelen

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhaba cs de yaklaşık 400 saatim var ve 155 in üstünde galibiyetim vardı maalesef takımıma gelen rus lar yüzünden nova elo sunda takılı kaldım
ve dün bir maça girdim bir tane smoke içi vuruş yaptım ve tabikide hile demeye başladılar ve reportladılar fakat hile mile asla kullanmadım
Sizce banım kalkarmı steam destek e de yazdım
Ya da banımı kaldırmak için ne yapmam gerek?
merak etme seni izliyorlar ona göre seni o 4 akılsıza inanmazlar
overwatch evresinde anlaşılır

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ne demek istediğini anlayamadım
senin o maçını ve sonraki maçını (orada emin eğilim ama izliyorlar seni)
senin tekrarını izliyorlar yetkililer
orada hile oldup olmadığına kanaat getiriyorlar

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
csgo belki çıkıs tarihinden 2 sene sonra basladım her sene 10 15 hesap vaclattım hileden son 2 senedir. hilesiz oynuyorum ve 280hz monutorde fps kilidi kapalı oynadım baya geliştirdim kendimi kapı arkası scopsuz flick ler smoke taramalar flan 1 kere vac yemedim çok şükür.
Bunun günü nice nice vuruslar.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
csgo belki çıkıs tarihinden 2 sene sonra basladım her sene 10 15 hesap vaclattım hileden son 2 senedir. hilesiz oynuyorum ve 280hz monutorde fps kilidi kapalı oynadım baya geliştirdim kendimi kapı arkası scopsuz flick ler smoke taramalar flan 1 kere vac yemedim çok şükür.
Bunun günü nice nice vuruslar.
ben senden yardım istedim fakat sen bana vuruşlarını atmışsın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,575
Üyeler
163,194
Son üye
shaydo
Top Bottom