cs go düşük fps sorunu

nessie1s

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,821
1 hafta önce 300 fps alıyordum cs go da şimdi oyuna girdim ama 120 fps alıyorum
sistem özellikleri:
i5 9400f işlemci
asus dual rx580 8 gb oc version
asus prime h310m-k 2.0 anakart
adata xpg gammix d30 3000 mhz cl16 ram
sandisk ssd plus 240 gb
650w 80+ frisby psu
frisby fc-9280g 6 fanlı kasa

Uygunsuz dil: "C4"
PSU C4 hocam keşke bi foruma sorsaydınız almadan bir an önce değiştirin o psu'yu.
CS:GO son güncellemede optimizasyonu bozdu diyorlar.

PSU C4 hocam keşke bi foruma sorsaydınız almadan bir an önce değiştirin o psu'yu.
biliyorum ama şuan bütçem yok bütçem olunca değiştireceğim

Psu c4 felan olayları çok eskide kaldı. Sİzde isterseniz bi yeniye dönün. Bu zamanda bi psu nun kısa devre yapıp yanması çok zor. Olsa bile yüklü bi şekilde tazminat alırsınız ki adamlar bunu göze alarak bu psuları üretiyorlar. Benim ikinci rtx 2060 lı sistemimde frisby 650w 80+ psu mevcut. 8 ay oldu tık bile demedi. Lütfen kitabı kapağına göre yargılamayan. Bu güzel kardeşimizde rahatça psuyu kullanabilir. Tabi frisby bi cooler master olamaz ama ilerde maddi durumu el verirse daha iyi bi psu alsın.

1 hafta önce 300 fps alıyordum cs go da şimdi oyuna girdim ama 120 fps alıyorum
sistem özellikleri:
i5 9400f işlemci
asus dual rx580 8 gb oc version
asus prime h310m-k 2.0 anakart
adata xpg gammix d30 3000 mhz cl16 ram
sandisk ssd plus 240 gb
650w 80+ frisby psu
frisby fc-9280g 6 fanlı kasa
ben 150 alıyodum 140 alıyom

Psu c4 felan olayları çok eskide kaldı. Sİzde isterseniz bi yeniye dönün. Bu zamanda bi psu nun kısa devre yapıp yanması çok zor. Olsa bile yüklü bi şekilde tazminat alırsınız ki adamlar bunu göze alarak bu psuları üretiyorlar. Benim ikinci rtx 2060 lı sistemimde frisby 650w 80+ psu mevcut. 8 ay oldu tık bile demedi. Lütfen kitabı kapağına göre yargılamayan. Bu güzel kardeşimizde rahatça psuyu kullanabilir. Tabi frisby bi cooler master olamaz ama ilerde maddi durumu el verirse daha iyi bi psu alsın.
Tamam yönlendirmeye devam et sen insanları Frisby'e

Geri