CS:GO FACEIT Premium ?

saizens

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
79
Arkadaşlar merhaba, Bugün FACEIT'e kayıt oldum, nasıl kullanılıyor daha bilemiyorum Mağaza'dan skin alabilmek için, puan biriktirebilmek için premium mu almam gerekiyor? premium almadan puan gelmiyor mu. bu durum nasıl işleniyor, ve aldığımız premium sadece 1 aylığına mı? almama gerek var mı, ve bazı videolar da ay başında alın falan diyor anlamış değilim. bilgilendirirseniz sevinirim.

Mağazadan skin alabilmek için premium olmana gerek yok diye biliyorum ama puan toplamak çok zor ayrıca premium üyelikleri aylık..

Arkadaşlar merhaba, Bugün FACEIT'e kayıt oldum, nasıl kullanılıyor daha bilemiyorum Mağaza'dan skin alabilmek için, puan biriktirebilmek için premium mu almam gerekiyor? premium almadan puan gelmiyor mu. bu durum nasıl işleniyor, ve aldığımız premium sadece 1 aylığına mı? almama gerek var mı, ve bazı videolar da ay başında alın falan diyor anlamış değilim. bilgilendirirseniz sevinirim.
şöyle cevaplim eğer art arda 4 ay 5 ay premium alırsanaız rahtlıkla bıçak alırsınız m9 bayonet gelir tek yapmanız gereken bir ay boyunca 70 maç kazanmak 70 maç kazanacaksan al yoksa alma ve şöyle bir şey var 30 maç kazanırsın birde derecelendirmeye girersen ordanda puan veriyor 5 ay yerine 3 aya kadar düşer sadece çok maça atman gerek

şöyle cevaplim eğer art arda 4 ay 5 ay premium alırsanaız rahtlıkla bıçak alırsınız m9 bayonet gelir tek yapmanız gereken bir ay boyunca 70 maç kazanmak 70 maç kazanacaksan al yoksa alma ve şöyle bir şey var 30 maç kazanırsın birde derecelendirmeye girersen ordanda puan veriyor 5 ay yerine 3 aya kadar düşer sadece çok maça atman gerek
Ben bıçak almayı falan istemiyorum hocam, mesela her hangi bir skini alabilmek için premium kullanıcı olmam gerekiyor mu? yada puan gelebilmesi için mi almam gerekiyor premiumu?

Ben bıçak almayı falan istemiyorum hocam, mesela her hangi bir skini alabilmek için premium kullanıcı olmam gerekiyor mu? yada puan gelebilmesi için mi almam gerekiyor premiumu?
herhangi bir skini alman için premium kullanıcı olman gerekmiyor fakat puan kasmak çok zor free de

lol de çok kazandırıyor bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

premium almana gerek yok
premiumsuz puan da geliyor item de alabiliyosun

lol de çok kazandırıyor bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

premium almana gerek yok
premiumsuz puan da geliyor item de alabiliyosun
Cevap için teşekkür ederim hocam, son olarak şunu sorayım. şu an da 70 Tane Win kazanmamı istiyor sonunda 13K point vereceğini söylüyor doğru mudur bu?

hocam cs oynamıyorum pek faceitte fakat o premiumlar için sanırsam
görevleri premiumlar yapabiliyor.
upgrade/yükselt yazıyorsa yanında premium olman lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,035
Üyeler
186,433
Son üye
faudn117