Öneri (Cs Go) Hangi Bıçağı Alayim

F4IRFL4Y

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,658
Bütçe 3 K Şuan 1 Hafta Sonra Halledicem Daha Düne Kadar Paracord Yoktu Bugün Düşmüş Sizce Bu İkisinden Hangisini Alayim

1234.png

paracord hoşuma gidiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bide sorayım Cs de rekabetçi banı faceit etkiliyor mu?500 saatim var faceit kasmalı mıyım?

Paracord daha iyi gibi duruyor özelikle animasyonu diğerinin animasyonu sanki klasik knife gibi ( ele alma dışında )

Paracord daha iyi gibi duruyor özelikle animasyonu diğerinin animasyonu sanki klasik knife gibi ( ele alma dışında )
Tamamdır Kalırsa Alacam

tamamdır eyw

paracord hoşuma gidiyor.

hocam bide sorayım Cs de rekabetçi banı faceit etkiliyor mu?500 saatim var faceit kasmalı mıyım?
Hayır Etkilemez

Şahsen Benim 1800 Saatim Var Faceit'de 30 Maçım Var Preimum Alıp Kasmicaksan Gereksiz

Tamamdır Kalırsa Alacam

tamamdır eyw
Fairly de parayı buldu değişti ya 2k knife aldı sonra 3k yakında 5k da olur :D ( yayıncılar iyi kazanıyor. )

Fairly de parayı buldu değişti ya 2k knife aldı sonra 3k yakında 5k da olur :D ( yayıncılar iyi kazanıyor. )
1695660436974.png

3.Parti Reklamlardan 2 Günde 46 Kr Kazanınca Erkekler :D Hocam Yatırım Ya 2800'lük Bıçı Alırsan 2 K İken Kaçırmayıp tabii ki Şimdi 3 K'lık Bıça Geçerim :D

CS2 Yayını açıyon duruyon sanki anlamadık valve sponsor değil
Paranın Nerden Geldiğini Sorma Yiğen Üzümü Yeğ Bağını Sorma ( Çok Tehlikeliyim) ( Aslında Sadece 1500 TL'ye Apex Hesabını Satıp 500 Koyup Aldım İlk Bıçı :D )

İkisi de o fiyatlar etmeyen bıçak, illa birisi alınacaksa survival daha iyi olur.
Gamesatışa da bakabilirsin orada huntsman rust coat falan vardı bu fiyata.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,108
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri