Hocam peki bu 15 doları çıkarır mı?15 dolar oluyor genelde
haftalık görevler oluyor ve yıldız sistemi var operasyon boyunca 100 yıldız topluyorsun bunlarla operasyon mağazasından kasa alabiliyorsun(2 yıldıza),ajan,sticker alabiliyorsun veya operasyon koleksiyonlarından kasa açabiliyorsun.
birkaç ay sürüyor ve yıldızlar haftadan haftaya geliyor yani bir haftalık görevde atıyorum 10 yıldız toplayabiliyorsun öyle çıktığı gibi 10 15 günde bitireyim yok valoranttaki battle pass gibi
son 3 operasyondur sistem bu şekilde.daha önce farklıydı mesela bence cs2dede sistem değişebilir
full kasa alırsan çıkarıyor. Ama ben her operasyon riske girip 4 yıldız olan rastgele item atan koleksiyonlardan alıyorum oradan da şans işi biraz 3-4 bin dolarlık item de çıkabiliyor.Hocam peki bu 15 doları çıkarır mı?
Çıkarmama imkanı yok şöyle bir örnek vereyim kırık dış operasyonunda 99 yıldızını harcamıştım kalan son 1 yıldızla sticker kasası açtım şuan sadece o sticker 170 tl gibi bir şey.operasyonu 120 TL'ye almıştım o zamanHocam peki bu 15 doları çıkarır mı?
operasyon bileti demek istemiş her operasyon geldiğinde alınıyorcs go pass ne ona nereden bakıyoruz
ne zaman gelir peki hocam ona göre envanterdekileri satıp para bekleteyim hesapta15 dolar oluyor genelde
haftalık görevler oluyor ve yıldız sistemi var operasyon boyunca 100 yıldız topluyorsun bunlarla operasyon mağazasından kasa alabiliyorsun(2 yıldıza),ajan,sticker alabiliyorsun veya operasyon koleksiyonlarından kasa açabiliyorsun.
birkaç ay sürüyor ve yıldızlar haftadan haftaya geliyor yani bir haftalık görevde atıyorum 10 yıldız toplayabiliyorsun öyle çıktığı gibi 10 15 günde bitireyim yok valoranttaki battle pass gibi
son 3 operasyondur sistem bu şekilde.daha önce farklıydı mesela bence cs2dede sistem değişebilir