Yardım CS:GO pass kaç para olur?

JSezar

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,346
İlk defa csgo da operasyon alacağım.Kaç tl olur?Mantığı nedir?Skin,bıçak eldiven falan mı düşüyor?Bitirme süresi var mı ve kaç saatte bitiyor?

15 dolar oluyor genelde
haftalık görevler oluyor ve yıldız sistemi var operasyon boyunca 100 yıldız topluyorsun bunlarla operasyon mağazasından kasa alabiliyorsun(2 yıldıza),ajan,sticker alabiliyorsun veya operasyon koleksiyonlarından kasa açabiliyorsun.

birkaç ay sürüyor ve yıldızlar haftadan haftaya geliyor yani bir haftalık görevde atıyorum 10 yıldız toplayabiliyorsun öyle çıktığı gibi 10 15 günde bitireyim yok valoranttaki battle pass gibi

son 3 operasyondur sistem bu şekilde.daha önce farklıydı mesela bence cs2dede sistem değişebilir

15 dolar oluyor genelde
haftalık görevler oluyor ve yıldız sistemi var operasyon boyunca 100 yıldız topluyorsun bunlarla operasyon mağazasından kasa alabiliyorsun(2 yıldıza),ajan,sticker alabiliyorsun veya operasyon koleksiyonlarından kasa açabiliyorsun.

birkaç ay sürüyor ve yıldızlar haftadan haftaya geliyor yani bir haftalık görevde atıyorum 10 yıldız toplayabiliyorsun öyle çıktığı gibi 10 15 günde bitireyim yok valoranttaki battle pass gibi

son 3 operasyondur sistem bu şekilde.daha önce farklıydı mesela bence cs2dede sistem değişebilir
Hocam peki bu 15 doları çıkarır mı?

full kasa alırsan çıkarıyor. Ama ben her operasyon riske girip 4 yıldız olan rastgele item atan koleksiyonlardan alıyorum oradan da şans işi biraz 3-4 bin dolarlık item de çıkabiliyor.

Çıkarmama imkanı yok şöyle bir örnek vereyim kırık dış operasyonunda 99 yıldızını harcamıştım kalan son 1 yıldızla sticker kasası açtım şuan sadece o sticker 170 tl gibi bir şey.operasyonu 120 TL'ye almıştım o zaman

Birde ufak bir trick vereyim operasyon mağazasından yıldız ile kasayı aldığın zaman 1 hafta pazara koyamıyorsun
Yani operasyon çıktığından 1 hafta sonra ilk kasalar pazara düşüyor ve birkac saatligine çok pahalı oluyor eğer denk gelirsen operasyon çıkar çıkmaz ilk saatlerde yıldızları alıp hemen kasa al banı kalkar kalmaz sat

Edit:kasa açıp baş çıkarirsan parayı çıkarmaz tabii ki ben kasa açmadigim icin o ihtimali saymadim bile

cs go pass ne ona nereden bakıyoruz

cs go pass ne ona nereden bakıyoruz
operasyon bileti demek istemiş her operasyon geldiğinde alınıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 dolar oluyor genelde

ne zaman gelir peki hocam ona göre envanterdekileri satıp para bekleteyim hesapta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,408
Üyeler
186,479
Son üye
trendyolcu92
Geri