Neler Yeni

Cs-Go Vs Valorant

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Cs-Go'yu bende çok seviyorum fakat oyunda hileler ve Smurf hesaplar çok fazla adam keleş veya lem veya yüksek bir rütbe smurf hesap açıp oyuna giriyor düşük ranklı adam nasıl rütbe atlasın

JoKeRsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Berat ünlü
Cs-Go çok sevdiğim bir oyun ben zaten Cs-Go oynayan birisiydim takımda ki herkes Valorant'a gitti ama ben bir türlü sevemedim ve hala Cs-Go pynuyorum.Siz nasıl buluyorsunuz , Cs-Go'yu cidden bitirebilir mi? Ve sizce;
Valorant Cs-Go'yu bitirebilir mi?
bedava hiç bir şey yapmasına gerek yok cobblestone mapı getirilirse,bir de bir operasyon valorant gider apex gibi çıkış yaptı hile sistemnin beğeniyorum ama pc açılır açılmaz açıldından dolayı düşük sistemli pc lerde sorun,umarım cs go düzelir ben hile gelmesin diye face it giriyorum gayet zevkli

cagr30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Çağrı Dürü
Bence ikisi de birbirini bitiremez. Farklı kitleler oluştururlar. İkisi de temelde bir MMOFPS olsa da, farklı oyunlar.

Gta vice

80+
Cs-Go çok sevdiğim bir oyun ben zaten Cs-Go oynayan birisiydim takımda ki herkes Valorant'a gitti ama ben bir türlü sevemedim ve hala Cs-Go pynuyorum.Siz nasıl buluyorsunuz , Cs-Go'yu cidden bitirebilir mi? Ve sizce;
Valorant Cs-Go'yu bitirebilir mi?
Valorant ın sunucuları vs daha iyi ve 128 tick ama oyunun sesleri grafikleri karakterleri çok değişik geliyor gerçekçilikle alakası yok çocuk oyunu gibi (güzüküyor) bunlar benim fikrim cs go yu valorant bitiremez ama hile ve ping sorunlarına çare gemez ise kendi kendini biterebilir.

Top Bottom