Neler Yeni

CS:GO'da Dereceli Maçlar Ücretli Oluyor [Fiyatı da Hiç Uygun Değil]

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Bir o kadar da oyuncu kaybedilecek.
Hile sistemini bir şekilde yapamadılar. Baktılar hile kullananların çoğu oyunu beleşe almış bizde böyle bir yenilik yapalım demişler. Birde okuduğum kadarıyla 18lvl e kasanların hesabı ztn öyle kalacak ranked girebilecek diye biliyorum.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Yere göğe sığdıramadığınız CS:GO yapımcıları kendi anti hile beceriksizliğini size para olarak kitliyor sizde hala devam yağcılığa. Memleketin her yerinden her kesiminden insanım pohpohlanmayı seviyor ya :D

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Ücretli olarak çıkıp uzun süredir ücretsiz bir şekilde oynanabilen popüler FPS oyunu CS:GO, bazı özelliklere erişim sağlamak için ücretli üyelik sistemi getirdi. Artık Prime üyeliği olmayan oyuncular, rütbeli maçlara erişim sağlayamayacak. Ücreti ödemeyen oyuncuların XP ve rütbeleri, iki hafta içinde silinecek.
İki senedir oyunculara ücretsiz olarak sunulan Counter Strike: Global Offensive, bazı sorunlara yol açması nedeniyle bazı oyun içi özelliklere erişimi ücretli hale getiriyor. CS:GO oyuncularının artık rütbeli maçlara erişim için tam 123 TL ödeme yapması gerekiyor.

Kaynak: Webtekno
şimdi bisaniye ben parayı vermedim ama 21sw primeım benim hesap şu anda normal 130tl almış gibi bişeymi yoksa 2hafta içinde benimdemi hesabım kilitlencek bilgisi olan varsa yazabilirmi çok aklım karıştıda arkadaşlarda çok konuşunca tam anlayamadım arkadaşlar sen 21sw olsan bile gidicek diyor ondan korkuyorum sizce gidermi 21swim prime gözüküyorum ama 130tl vermedim

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,040
İsim
göksel yurtcan
Hile sistemini bir şekilde yapamadılar. Baktılar hile kullananların çoğu oyunu beleşe almış bizde böyle bir yenilik yapalım demişler. Birde okuduğum kadarıyla 18lvl e kasanların hesabı ztn öyle kalacak ranked girebilecek diye biliyorum.
21level hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi bisaniye ben parayı vermedim ama 21sw primeım benim hesap şu anda normal 130tl almış gibi bişeymi yoksa 2hafta içinde benimdemi hesabım kilitlencek bilgisi olan varsa yazabilirmi çok aklım karıştıda arkadaşlarda çok konuşunca tam anlayamadım arkadaşlar sen 21sw olsan bile gidicek diyor ondan korkuyorum sizce gidermi 21swim prime gözüküyorum ama 130tl vermedim
seninki prime hocam

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
PUBG daha ucuz hocam siz ne saçmalıyorsunuz
Nasıl ne saçmalıyorsun ?
Ne diyorsun usta sen ya hahahah
Oyunu aktif bir şekilde oynuyorum hilelerin azalacak olmasını güzel buluyorum.
Pubg daha ucuzsa yakınmana gerek yok git Pubg al among us da alabilirsin o da pubg den ucuz hatta epicten bedava alabilirsin daha ucuza gelmiş olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

zamanında bilgisayarı olmayan adam niye csgoya 20 TL versin?
Bu arada benimde bilgisayarım yoktu ama oyunu aldım.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,040
İsim
göksel yurtcan
Nasıl ne saçmalıyorsun ?
Ne diyorsun usta sen ya hahahah
Oyunu aktif bir şekilde oynuyorum hilelerin azalacak olmasını güzel buluyorum.
PUBG daha ucuzsa yakınmana gerek yok git PUBG al among us da alabilirsin o da PUBG den ucuz hatta epicten bedava alabilirsin daha ucuza gelmiş olur.
tamam hocam bir gün asgari ücretle çalışıp evindeki 10yıllık bilgisayarıyla oyun oynamak isteyen bir kişi olursanız çok iyi anlarsınız

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
tamam hocam bir gün asgari ücretle çalışıp evindeki 10yıllık bilgisayarıyla oyun oynamak isteyen bir kişi olursanız çok iyi anlarsınız
Hocam sizi anlıyorum bende çoğu yerde çalıştım Sanayi, Cafe, Çaycılık bile yaptım. 1 ayda aldığım para asgari ücrete bile yaklaşmıyordu. Ama bilgisayarımı aldım yeterince oyun alacak para da biriktirebildim.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
VAC hile konusunda berbat değil arkadaşlar. Bu sizin sığ bakmanızdan sizs böyle geliyor. Şu şekilde düşünün windows mu daha güvenli Mac mi? Mac ultra gücenli olduğundan değil Windows kullanan sayısı daha fazla olduğu için ona virüs daha fazla yapılıyor.Aynı olay valo için de geçerli, valo oyuncu sayısı cs ye göre daha az şuan ve valo yeni oyun olduğu için hile sayısı daha az. Paralı yapacaklarına hileyi engellesinler demişler komik buldum bu söylemi. Üstelik vanguard sürekli kernelde çalışıyor (pc nin en alt tabanı yani). oyun açık dğeilken bile çalışan bi sistemi ben kurmak istemem şahsen

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,040
İsim
göksel yurtcan
Hocam sizi anlıyorum bende çoğu yerde çalıştım Sanayi, Cafe, Çaycılık bile yaptım. 1 ayda aldığım para asgari ücrete bile yaklaşmıyordu. Ama bilgisayarımı aldım yeterince oyun alacak para da biriktirebildim.
hocam sizi anlıyorum ama birde asgari ücretle bu piyasada ev geçindirdiğinizi düşünün sizce oyuna para verebilirmisiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,870
Üyeler
164,740
Son üye
Ufukceneli
Top Bottom