Ben sadece ztn gerçek hayata çekemdiğin için diye sordum çünkü steamde duruyo gerçek hayata geçmiyoTabii ki kumar sayılıyor arkadaşlar. Gerçek para ödeyerek belirli olasılıklarla ederi gerçek para olan şeyler kazanıyor veya kaybediyorsunuz. Oynamayın demiyorum ama kendinizi kandırmayın, ben de sık sık kapsül de açarım rulet de oynarım.
Tabii ki değil diyen arkadaşları da anlayamadım, bunu kumar olmaktan çıkaran şeyi bana açıklar mısınız?
Kanka alın teri değmemiş her para haram. Emek ederek kazanmadığın her para haram buda kumar oynama ile eşdeğer5 TL ye kapsülden 300tl lik sticker çıkardım ve gerçek paraya dönmedi ve ben onu satıp oyun fln aldım skin fln aldım bir haram yanı varmı
Knk ama oyun içinde kaldığı için gerçek hayata çıkaramadığın için annem kumar tam sayılmaz dediKanka alın teri değmemiş her para haram. Emek ederek kazanmadığın her para haram buda kumar oynama ile eşdeğer
Kuranın dediklerine bakmak lazım bilmiyorumKnk ama oyun içinde kaldığı için gerçek hayata çıkaramadığın için annem kumar tam sayılmaz dedi
Dışarı çekebilsen kumar dedi annem ama şuan sayılmaz dedi oyun içinde olduğu için sadece boş vakit olmazı mekruh dediKuranın dediklerine bakmak lazım bilmiyorum
Gerçek hayata çıkaramadığını kim söyledi geçimini sadece CS:GO skin piyasasından geçiren insanlar var al sat yaparak sen sadece çıkarmamayı tercih ettin.Knk ama oyun içinde kaldığı için gerçek hayata çıkaramadığın için annem kumar tam sayılmaz dedi
Knk item veriyorya o yüzden sorun yok. Eğer vermezse ve burdan para kazanmaya çalışıorsan caiz değiş diye biliyorum.5 TL ye kapsülden 300tl lik sticker çıkardım ve gerçek paraya dönmedi ve ben onu satıp oyun fln aldım skin fln aldım bir haram yanı varmı
Ben yapmıyorum ama ben sadece oyun içinde geçiriyorun yani sanal oyun içi parw gibi o yüzden haram değil dediler yoksa banada haram gibi geliyodu amaGerçek hayata çıkaramadığını kim söyledi geçimini sadece CS:GO skin piyasasından geçiren insanlar var al sat yaparak sen sadece çıkarmamayı tercih ettin.
Fransada "Kumar" olarak geçiyor. Ki zaten tamamen bir kumar. O yüzden direkt olarak haram.
yok knk sevap ya5 TL ye kapsülden 300tl lik sticker çıkardım ve gerçek paraya dönmedi ve ben onu satıp oyun fln aldım skin fln aldım bir haram yanı varmı
Random keyden 400₺ oyun çıkarsa senin yerine ben girerim cehennemeO zaman 20 TL ye random key alıp 400 TL lik oyun çıkarmakta haram oluyor
Dostum açıkçası çok günah olduğunu falan düşünmüyorum, amaç da önemli. Ama oyun bile aldıysan paralı bir oyunu bedava almış gibi oldun, ufak bir miktarla kumar oynayıp kazandın. Sana kalmışBen sadece ztn gerçek hayata çekemdiğin için diye sordum çünkü steamde duruyo gerçek hayata geçmiyo