hocam mesela oyunun attıgı itemleri yatırıp oynasak caiz olur mu yinekumardan farkı yokki para yerine coin coin yerine 50 dolar değerinde skin havadan para kazanılması haramdır kısaca ama oyna eğer kazanıyorsan
hocam oyundan kasa attı onu 100 dolar yaptım sitede acaba caiz mi degil mi diye sormak istedimKumar olarak geçtiği için haram, oyundan haftalık kazanılan parayı yatırıp oynamak da günah bence çünkü sonuç olarak kumar oynamış oluyorsun. (ne de olsa o haftalık itemlerini satma seçeneğin de var)
KNK bütün itemlerini kaybedersin yayıncı izleyip girmeyin şu sitelereARKADASLAR CS DE KASA AÇMA SİTELERİNDE OYUN OYNAMAK SİZCE CAİZ Mİ HARAM MI
hocam oyundan kasa attı onuda cs sitesine attım 300 dolar yaptım caiz degil gibime geldi sormak istedimoyun oynayan birinin haram ve ya caiz olduğunun sorması garip çünkü direkt zaten sen vakit israfı yaptığın için gene günah işliyorsun tabi namazı vs. kaçırmıyorsan ve ya kılmıyorsan günaha sokuyor zaten.
oyun sitesi kasa açma degilTrade siteleri tamam ama keydrop gibi siteler kumardan farksız.
Kumar olduğu için günah sayılıyordur, ayrıca imkansızı başarmışsın gibihocam oyundan kasa attı onu 100 dolar yaptım sitede acaba caiz mi degil mi diye sormak istedim
Hocam Biraz atmıyormusunuz acaba tamam Sallamak beleş ama bu kadar'da olmazhocam oyundan kasa attı onu 100 dolar yaptım sitede acaba caiz mi degil mi diye sormak istedim
Ayrıca 10dk önce yüz yapmamışmıydınız ne ara 300 oldu ?? Hadi Tamam 100 doları 300 yapmak kolay (kolaydan kastım Kazanırsan yapolabilir) ama 1 dolarlık kasayı nasıl katladınız'da 100 dolar yaptınız cidden muamma???hocam oyundan kasa attı onuda cs sitesine attım 300 dolar yaptım caiz degil gibime geldi sormak istedim
hocam yanlıs yazdım 100 degil 300 yaptım 20 dolar attım 320 kusur yaptımHocam Biraz atmıyormusunuz acaba tamam Sallamak beleş ama bu kadar'da olmaz
Öncelikle Hangi site'de oynadığınızı söylermisiniz bir şey'den emin olmak istiyorum
Ayrıca 10dk önce yüz yapmamışmıydınız ne ara 300 oldu ?? Hadi Tamam 100 doları 300 yapmak kolay (kolaydan kastım Kazanırsan yapolabilir) ama 1 dolarlık kasayı nasıl katladınız'da 100 dolar yaptınız cidden muamma???
Kule: IHIM IHIM Kule'den Gameron10'na
Gameron10: Evet kule Gameron10 dinlem'de
Kule: Gameron10 siz Roket değilsiniz Lütfen Alçaktan uçun
1 dolarlık kasayı 20 yaptım 1 hafta sonra tekrar oynadım 20 doları 300 yaptım hocamHocam Biraz atmıyormusunuz acaba tamam Sallamak beleş ama bu kadar'da olmaz
Öncelikle Hangi site'de oynadığınızı söylermisiniz bir şey'den emin olmak istiyorum
Ayrıca 10dk önce yüz yapmamışmıydınız ne ara 300 oldu ?? Hadi Tamam 100 doları 300 yapmak kolay (kolaydan kastım Kazanırsan yapolabilir) ama 1 dolarlık kasayı nasıl katladınız'da 100 dolar yaptınız cidden muamma???
Kule: IHIM IHIM Kule'den Gameron10'na
Gameron10: Evet kule Gameron10 dinlem'de
Kule: Gameron10 siz Roket değilsiniz Lütfen Alçaktan uçun
Hocam Hangi site siz bı söyleyin bir şeyi teyit etcem %95 Eminim zaten Ama yinede ne olur ne olmaz sonra farklı bir site söylersiniz falanhocam yanlıs yazdım 100 degil 300 yaptım 20 dolar attım 320 kusur yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 dolarlık kasayı 20 yaptım 1 hafta sonra tekrar oynadım 20 doları 300 yaptım hocam