Neler Yeni

CS KASA AÇMA SİTELERİ

gameron10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
murat
ARKADASLAR CS DE KASA AÇMA SİTELERİNDE OYUN OYNAMAK SİZCE CAİZ Mİ HARAM MI

zorlu123123

80+ Bronze
kumardan farkı yokki :D para yerine coin coin yerine 50 dolar değerinde skin havadan para kazanılması haramdır kısaca ama oyna :D eğer kazanıyorsan

Kuversa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
...
Kumar olarak geçtiği için haram, oyundan haftalık kazanılan parayı yatırıp oynamak da günah bence çünkü sonuç olarak kumar oynamış oluyorsun. (ne de olsa o haftalık itemlerini satma seçeneğin de var)

gameron10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kumar olarak geçtiği için haram, oyundan haftalık kazanılan parayı yatırıp oynamak da günah bence çünkü sonuç olarak kumar oynamış oluyorsun. (ne de olsa o haftalık itemlerini satma seçeneğin de var)
hocam oyundan kasa attı onu 100 dolar yaptım sitede acaba caiz mi degil mi diye sormak istedim

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,206
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
oyun oynayan birinin haram ve ya caiz olduğunun sorması garip çünkü direkt zaten sen vakit israfı yaptığın için gene günah işliyorsun tabi namazı vs. kaçırmıyorsan ve ya kılmıyorsan günaha sokuyor zaten.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Trade siteleri tamam ama keydrop gibi siteler kumardan farksız.

gameron10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyun oynayan birinin haram ve ya caiz olduğunun sorması garip çünkü direkt zaten sen vakit israfı yaptığın için gene günah işliyorsun tabi namazı vs. kaçırmıyorsan ve ya kılmıyorsan günaha sokuyor zaten.
hocam oyundan kasa attı onuda cs sitesine attım 300 dolar yaptım caiz degil gibime geldi sormak istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Trade siteleri tamam ama keydrop gibi siteler kumardan farksız.
oyun sitesi kasa açma degil

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Mehmetcan İvrendi
hocam oyundan kasa attı onu 100 dolar yaptım sitede acaba caiz mi degil mi diye sormak istedim
Hocam Biraz atmıyormusunuz acaba tamam Sallamak beleş ama bu kadar'da olmaz

Öncelikle Hangi site'de oynadığınızı söylermisiniz bir şey'den emin olmak istiyorum

hocam oyundan kasa attı onuda cs sitesine attım 300 dolar yaptım caiz degil gibime geldi sormak istedim
Ayrıca 10dk önce yüz yapmamışmıydınız ne ara 300 oldu ?? Hadi Tamam 100 doları 300 yapmak kolay (kolaydan kastım Kazanırsan yapolabilir) ama 1 dolarlık kasayı nasıl katladınız'da 100 dolar yaptınız cidden muamma???

Kule: IHIM IHIM Kule'den Gameron10'na

Gameron10: Evet kule Gameron10 dinlem'de

Kule: Gameron10 siz Roket değilsiniz Lütfen Alçaktan uçun

gameron10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
murat

Öncelikle Hangi site'de oynadığınızı söylermisiniz bir şey'den emin olmak istiyorum

Ayrıca 10dk önce yüz yapmamışmıydınız ne ara 300 oldu ?? Hadi Tamam 100 doları 300 yapmak kolay (kolaydan kastım Kazanırsan yapolabilir) ama 1 dolarlık kasayı nasıl katladınız'da 100 dolar yaptınız cidden muamma???

hocam yanlıs yazdım 100 degil 300 yaptım 20 dolar attım 320 kusur yaptım

1 dolarlık kasayı 20 yaptım 1 hafta sonra tekrar oynadım 20 doları 300 yaptım hocam

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Mehmetcan İvrendi
hocam yanlıs yazdım 100 degil 300 yaptım 20 dolar attım 320 kusur yaptım

1 dolarlık kasayı 20 yaptım 1 hafta sonra tekrar oynadım 20 doları 300 yaptım hocam
Hocam Hangi site siz bı söyleyin bir şeyi teyit etcem %95 Eminim zaten Ama yinede ne olur ne olmaz sonra farklı bir site söylersiniz falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,296
Üyeler
163,812
Son üye
toji zen'n
Top Bottom