Cs2 Ban süreleri kaç gün

Reaksiyon skoru
125
Mouse Macro kullandım ve 1 hafta ban yedim sonra macroyu kaldırdım mouse de değiştim sonra 5li lobide 1 kişi hile olduğu için yine ban yedim bu sefer 1 ay ban yedim şimdi eldiven ve bıçak alacağım ama korkum yine bir saçmalık olur oyunuma hile gelirse bu sefer kaç gün ban yiyeceğim.

Konuya hakim biri aydınlatsın 1 ay bandan sonra kaç gün ban yiyoruz ?

Mouse Macro kullandım ve 1 hafta ban yedim sonra macroyu kaldırdım mouse de değiştim sonra 5li lobide 1 kişi hile olduğu için yine ban yedim bu sefer 1 ay ban yedim şimdi eldiven ve bıçak alacağım ama korkum yine bir saçmalık olur oyunuma hile gelirse bu sefer kaç gün ban yiyeceğim.

Konuya hakim biri aydınlatsın 1 ay bandan sonra kaç gün ban yiyoruz ?
eğer 1 ay gibi bir süreçte hiç bir ban yemezseniz ban yeme süreniz kısıtlanıyor tekrardan 1 hafta ban yerseniz ama dediğim gibi 1-2 ay hiç ban yememeniz gerekiyor tek başınıza girin lobiden çok adam almayın hatta hiç almayın 1 ay single takılın böyle.

cs2 ban mı atıyormuş :D hileden geçilmiyor makroya mı ban atıyorlar

eğer 1 ay gibi bir süreçte hiç bir ban yemezseniz ban yeme süreniz kısıtlanıyor tekrardan 1 hafta ban yerseniz ama dediğim gibi 1-2 ay hiç ban yememeniz gerekiyor tek başınıza girin lobiden çok adam almayın hatta hiç almayın 1 ay single takılın böyle.
Eminiz değil mi hocam ? Patlamayalım yoksa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eminiz değil mi hocam ?
cs2 ban mı atıyormuş :D hileden geçilmiyor makroya mı ban atıyorlar
valla oldu öyle bir şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,696
Üyeler
184,820
Son üye
güngör 5434