Neler Yeni

Öneri Cs2 bıçak alınır mı??

tayfn35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Tayfun Acar
200 dolara avcı bıçağı almayı düşünüyorum sizin fikirlerinizide bekliyorum ama diğer al sat yapılan siteler daha ucuz bu konudaki fikirlerinizide bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hakkı BÜLBÜL
ben de almayı düsünüyorum ve ay ay ufaktan csfloat sitesine para atıp skin alıyorum al sat yaparken kesinti az olduğu için zarar etmeden skin yükseltebiliyorum normale göre steam fiyatlarından cok daha ucuza bıcak alabilirsin

tayfn35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Tayfun Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de almayı düsünüyorum ve ay ay ufaktan csfloat sitesine para atıp skin alıyorum al sat yaparken kesinti az olduğu için zarar etmeden skin yükseltebiliyorum normale göre steam fiyatlarından cok daha ucuza bıcak alabilirsin
Hocam bynogame baktım orayada bakayım ama güvenilir olsun istiyorum

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Göktuğ Demircan
valla ben işsizim dersen faceit ten de alabilirsin ama çok zaman ister

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hakkı BÜLBÜL
ben de bynogame den alıcaktım arkadasım bu siteyi tavsiye etti kullanan da cok gördüm trade anlamında da bir sorun olmuyor her ay 20 30 dolar atıyorum

ShimoZu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Rojhat Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
https://www.instagram.com/34rjt/
Twitter
sh1mozu
+1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Drop mu veriyor
faceitte premium abonelik var onu alıp görevleri yapıyorsunuz hocam, ama çok zaman gerektiriyor arkadaşın dediği gibi. Eğer hala daha tek işi orta okula yada liseye giden bir ergen olsaydım uğraşırdım ne yalan söyleyeyim. Az az oynayıp almak da mümkün tabi ki ama aylık aboneliğe ödediğiniz para alacağınız bıçağın fiyatına denk gelebilir hatta geçebilir de ona göre bakmak isterseniz faceit üzerinden inceleyebilirsiniz.

tayfn35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Tayfun Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
faceitte premium abonelik var onu alıp görevleri yapıyorsunuz hocam, ama çok zaman gerektiriyor arkadaşın dediği gibi. Eğer hala daha tek işi orta okula yada liseye giden bir ergen olsaydım uğraşırdım ne yalan söyleyeyim. Az az oynayıp almak da mümkün tabi ki ama aylık aboneliğe ödediğiniz para alacağınız bıçağın fiyatına denk gelebilir hatta geçebilir de ona göre bakmak isterseniz faceit üzerinden inceleyebilirsiniz.
O kadar vaktim maalesef yok hocam inceledim anlattığınız için teşekkürler

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,431
İsim
Selim
Hocam bynogame baktım orayada bakayım ama güvenilir olsun istiyorum
Bynogame fiyatlar yüksek csfloat iyidir basit ve güvenilir. H.o şimdiden tabii ki alınır. Bırakınca sıkılınca geri sat değiştir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,106
Üyeler
171,701
Son üye
ZEYD21
Top Bottom