- Konu Sahibi Konu Sahibi
csfloata bakamadım fakat shadowpay bynodan daha pahalı hocam şuan komisyonu saymıyorum tabiGüvenilir ben butun siteleri kullanıyorum ama hiçbirine güvenmiyorum. Dünyadaki hiçki
csfloata bakamadım fakat shadowpay bynodan daha pahalı hocam şuan komisyonu saymıyorum tabiGüvenilir ben butun siteleri kullanıyorum ama hiçbirine güvenmiyorum. Dünyadaki hiçki
skini sen aldın diyelim satıcı 7 gün bekleyecek sonra site parayı ona verecek ama skin sana ulaşmış olacak ve sende de 7 gün takas yasağı olacak (Satıcı bıçağı sana gönderdiği gibi oyunda kullanabiliyorsun) takası iptal edersen para sana gelecek satıcı seni siteye şikayet edecek öyle bir durumda siteye haber vermeden bunu yaparsan siteden kalıcı yasaklanırsınYok hocam ben zaten satmayacağım alan tarafta bir sıkıntı oluyor mu böyle
csfloat iyidir Türk sitesi olarak komisyonu az alan gamesatışcsfloata bakamadım fakat shadowpay bynodan daha pahalı hocam şuan komisyonu saymıyorum tabi
nasıl bir fiyat hocam anlatınfiyat konusunda bana yardımcı olur musun?
Hocam frorumda şu anda öne çıkardım cs2 skin fiyatı adı altında burayı meşgul etmek istemem yardımcı olursanız sevinirimskini sen aldın diyelim satıcı 7 gün bekleyecek sonra site parayı ona verecek ama skin sana ulaşmış olacak ve sende de 7 gün takas yasağı olacak (Satıcı bıçağı sana gönderdiği gibi oyunda kullanabiliyorsun) takası iptal edersen para sana gelecek satıcı seni siteye şikayet edecek öyle bir durumda siteye haber vermeden bunu yaparsan siteden kalıcı yasaklanırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
csfloat iyidir Türk sitesi olarak komisyonu az alan gamesatış
bu eklentiyi kur tarayıcı üzerinden steam gir skinlere bak burda global satış yapan siteleride fiyatlarida gorebilirsin türk sitesi koymamışlar
![]()
Steam Inventory Helper - Chrome Web Mağazası
Steam'i geliştirir: otomatik skin satışı, çeşitli kaynaklardan uygun fiyatlı ürünler ve çok daha fazlası.chromewebstore.google.com
nasıl bir fiyat hocam anlatın
hocam bynodan devam edecegim gibi gözüküyor cok fiyat farki olmuyor suan bynoda istedigim bicak indirimde ama gider muhtemelen indirim kovalamaya calisip alacagim insallah 4kya tesekkur ederimbu eklentiyi kur tarayıcı üzerinden steam gir skinlere bak burda global satış yapan siteleride fiyatlarida gorebilirsin türk sitesi koymamışlar
[
canlı olarak eklenen skinler oluyor o sırada uyguna yakalayabilirsinhocam bynodan devam edecegim gibi gözüküyor cok fiyat farki olmuyor suan bynoda istedigim bicak indirimde ama gider muhtemelen indirim kovalamaya calisip alacagim insallah 4kya tesekkur ederim