Siteler için teşekkür ederim, ben bıçağı hemen alamayacağım umarım artmaz.Shadowpay ve csfloata da bakabilirsin buralarda daha ucuz olması lazım Fiyat kısmı şans ama büyük ihtimalle artar
bu arkadaşa katılıyorum ek olarak gamesatis uzerinden de bakabilirsin hangisinde fiyat düşükse ordan alShadowpay ve csfloata da bakabilirsin buralarda daha ucuz olması lazım Fiyat kısmı şans ama büyük ihtimalle artar
O kadar hızlı artmaz şansına bağlı çinliler bu aralar çok manipule ediyor almadan önce fiyat geçmisine bakmani tavsiye ederim son 3,4 ayınSiteler için teşekkür ederim, ben bıçağı hemen alamayacağım umarım artmaz.
Hocam csfloat güvenilir midir çok duyuyorum adını yabancı site galiba yine tereddüt ediyorumO kadar hızlı artmaz şansına bağlı
suanlık piyasayı durdurdu valve 1 haftalık takas banı olduğu için insanlar hemen al sat yapamıyor önceden sattığın gibi para çekme yada farklı skin alabiliyordun şimdi bıçağı alacaksın 7 gün bekleyeceksin 7 gün içinde adam bıçağı geri alabilir siteye kanıt atmak zorunda kalacaksınSiteler için teşekkür ederim, ben bıçağı hemen alamayacağım umarım artmaz.
Güvenilir ben butun siteleri kullanıyorum ama hiçbirine güvenmiyorum. Dünyadaki hiçkimseyeHocam csfloat güvenilir midir çok duyuyorum adını yabancı site galiba yine tereddüt ediyorum
mesela bıçağı sen sattın diyelim 1 hafta bekliyorsun parayı bilgin yoksa bilgilendireyim dedimsuanlık piyasayı durdurdu valve 1 haftalık takas banı olduğu için insanlar hemen al sat yapamıyor önceden sattığın gibi para çekme yada farklı skin alabiliyordun şimdi bıçağı alacaksın 7 gün bekleyeceksin 7 gün içinde adam bıçağı geri alabilir siteye kanıt atmak zorunda kalacaksın
Yok hocam ben zaten satmayacağım alan tarafta bir sıkıntı oluyor mu böylemesela bıçağı sen sattın diyelim 1 hafta bekliyorsun parayı bilgin yoksa bilgilendireyim dedim
Anladım kral teşekkür ederim7 günlük takas korumadan dolayı bıraktım ben skin al sat işlerini
Alıntıyı görüntüle
fiyat konusunda bana yardımcı olur musun?mesela bıçağı sen sattın diyelim 1 hafta bekliyorsun parayı bilgin yoksa bilgilendireyim dedim