CS2 Bıçak Almak İçin Öneri

yunus99

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba, Kancalı Bıçak | Alazlanmış almayı düşünüyorum steam pazardan almayacağım bynogamede 4k civarı şuan sizce bu fiyat artar mı, ayrıca bynogameden başka site öneriniz var mı güvenilir olan? Teşekkürler.

Shadowpay ve csfloata da bakabilirsin buralarda daha ucuz olması lazım Fiyat kısmı şans ama büyük ihtimalle artar

Shadowpay ve csfloata da bakabilirsin buralarda daha ucuz olması lazım Fiyat kısmı şans ama büyük ihtimalle artar
bu arkadaşa katılıyorum ek olarak gamesatis uzerinden de bakabilirsin hangisinde fiyat düşükse ordan al

Siteler için teşekkür ederim, ben bıçağı hemen alamayacağım umarım artmaz.
O kadar hızlı artmaz şansına bağlı çinliler bu aralar çok manipule ediyor almadan önce fiyat geçmisine bakmani tavsiye ederim son 3,4 ayın

Siteler için teşekkür ederim, ben bıçağı hemen alamayacağım umarım artmaz.
suanlık piyasayı durdurdu valve 1 haftalık takas banı olduğu için insanlar hemen al sat yapamıyor önceden sattığın gibi para çekme yada farklı skin alabiliyordun şimdi bıçağı alacaksın 7 gün bekleyeceksin 7 gün içinde adam bıçağı geri alabilir siteye kanıt atmak zorunda kalacaksın

Hocam csfloat güvenilir midir çok duyuyorum adını yabancı site galiba yine tereddüt ediyorum
Güvenilir ben butun siteleri kullanıyorum ama hiçbirine güvenmiyorum. Dünyadaki hiçkimseye

suanlık piyasayı durdurdu valve 1 haftalık takas banı olduğu için insanlar hemen al sat yapamıyor önceden sattığın gibi para çekme yada farklı skin alabiliyordun şimdi bıçağı alacaksın 7 gün bekleyeceksin 7 gün içinde adam bıçağı geri alabilir siteye kanıt atmak zorunda kalacaksın
mesela bıçağı sen sattın diyelim 1 hafta bekliyorsun parayı bilgin yoksa bilgilendireyim dedim

7 günlük takas korumadan dolayı bıraktım ben skin al sat işlerini
1000679715.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,624
Üyeler
186,645
Son üye
Hyakki
Geri