oyundan alınan zevki çok arttırıyor ciddenBıçak ve eldivenim vardı aşırı sarıyordu sonra sattım ve fiyatlar çakıldı, ama deli gibi özlüyorum onları her şeyi bu kadar düşünme çak ikisini de geç keyfine bak
Hocam sence bıçak için slaughter mi crimson web mi?eldiven olarak rezan the red önerebilirim bu arada kırmızı ve uygun fiyatlı bakmak isterseniz
valla eldivendeki bütçeyi arttırmak için crimson web derdim ben ama güzellik olarak slaughterHocam sence bıçak için slaughter mi crimson web mi?
Bende çok kararsız kaldım crimson web ile slaughter arasında ayrıyetten daha güzel bir skin için bıçağı düşüreyim dedim ama kukrinin animasyonu da çok güzelvalla eldivendeki bütçeyi arttırmak için crimson web derdim ben ama güzellik olarak slaughter
sizin bütçe ne kadar toplamBende çok kararsız kaldım crimson web ile slaughter arasında ayrıyetten daha güzel bir skin için bıçağı düşüreyim dedim ama kukrinin animasyonu da çok güzel
10000 e kadar düşünüyorum hocam ame ne kadar ucuz o kadar iyisizin bütçe ne kadar toplam