CS2 Bıçak Alınır Mı?

Atrain00

80+
Reaksiyon skoru
3
Cs de bıçak ve eldiven almak istiyorum biliyorum biraz çok para ama hep olmasını istemiştim bir giderim ya kira vs. yalnız yaşıyorum sizce bu eldiven ve bıçağı alma konusunda yorumunuz nedir?
1771013862546.webp
1771013886553.webp

seviyorsan alınır tabii ki dolar üzerinden olduğu için ileride satmak istersen bir kayıp yaşamadan geri nakite çevirirsin

Al geç zaten çok da pahalı değil artık bıçaklar hem istersen daha sonra satabiliyorsun zaten

eldiven olarak rezan the red önerebilirim bu arada kırmızı ve uygun fiyatlı bakmak isterseniz

Bıçak ve eldivenim vardı aşırı sarıyordu sonra sattım ve fiyatlar çakıldı, ama deli gibi özlüyorum onları her şeyi bu kadar düşünme çak ikisini de geç keyfine bak

Bıçak ve eldivenim vardı aşırı sarıyordu sonra sattım ve fiyatlar çakıldı, ama deli gibi özlüyorum onları her şeyi bu kadar düşünme çak ikisini de geç keyfine bak
oyundan alınan zevki çok arttırıyor cidden

valla eldivendeki bütçeyi arttırmak için crimson web derdim ben ama güzellik olarak slaughter
Bende çok kararsız kaldım crimson web ile slaughter arasında ayrıyetten daha güzel bir skin için bıçağı düşüreyim dedim ama kukrinin animasyonu da çok güzel

Bıçak alınabilir, özellikle dopplerler ve slaughterlar sıkmıyor. Ama eldiven bana kalırsa gereksiz. Fark etmiyorsun bile bir süre sonra. Viewmodeline bağlı olarak da zaten çok gözükmüyor. En çok yine elinde bıçak varken görüyorsun.

Bende çok kararsız kaldım crimson web ile slaughter arasında ayrıyetten daha güzel bir skin için bıçağı düşüreyim dedim ama kukrinin animasyonu da çok güzel
sizin bütçe ne kadar toplam

öyle pek bir olayı yok bıçağın, hatta kasa da tutuyorum bıçağı yeri gelir elime almıyorum bile, bıçak almaktansa envanter dizmek çok daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,880
Üyeler
188,846
Son üye
erkanca
Geri