400 dolar değil hocam 100 dolar ediyor, ben de sizin gibi düşünüyorumSatıp kasa açıp 400 doları hiç edebilirsin bence gerekli bir şey değil. az bir parada değil. Dediğin gibi sitelerde değerlendirebilirsin ama çok dikkatli ol sitelerin sahte versiyonları oluyor zaman zaman itemi çalabilirler
Çıkma ihtimali çok mu düşük hocamkasa açmada ne yaparsan yap
360 kasada 1. O da 360. Kasada bıçak çıkartacağın kesin değilÇıkma ihtimali çok mu düşük hocam
Face uzerinden nasil oluyor? TRde paypal falan yasak ek olarak adam silahı teslim almadan parayi kriptoya falan atmaz heraldeSatıp çekmek istiyorsan bynogame yerine csfloat kullan. Bynogamede %10 komisyon var. Facebook üzerinden direkt satabilirsin uğraşmadan ama dolandırıcılara dikkat et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
360 kasada 1. O da 360. Kasada bıçak çıkartacağın kesin değil
Açtığım kasalardan kukri bıçağı alazlanmış-awp printstream çıkardım baya bi kârdayım yani onları siteden satıp yine siteden eldiven ve talon bıçağı aldım şu an sitelere sattığımda 18k ediyor kasa da açabilirsin ama sonucu kötü bitebilir senin tercihinMerhabalar, cs2 oynarken bu item düştü bunu nasıl değerlendiririm? Bynogame gibi sitelerde satıp çekmeyi düşünüyorum veya cs.money.
Kuzenim de satıp kasa açmamı söylüyor
Alıntıyı görüntüle
Hangi siteden sattınız hocam?Açtığım kasalardan kukri bıçağı alazlanmış-awp printstream çıkardım baya bi kârdayım yani onları siteden satıp yine siteden eldiven ve talon bıçağı aldım şu an sitelere sattığımda 18k ediyor kasa da açabilirsin ama sonucu kötü bitebilir senin tercihin
Tamamdir hocam teşekkür ederimşöyle csfloata kaydoluyorsun kimliğini doğruluyorsun ibanını girip bankana çekiyorsun ihtiyacın olan şeye harcıyorsun
Teşekkürler hocam, orda birinin almasını beklemem gerekiyor sanırım. Cs.money güvenli mi? Orda da aynı parayi teklif ediyor bana ve direkt satiliyor sanirimBence direkt csfloattan yap işini garantiye al ben orayı kullanıyorum