Yardım CS2 Bu İtemi Nasıl Değerlendirebilirim

fhevix

80+
Reaksiyon skoru
112
Merhabalar, cs2 oynarken bu item düştü bunu nasıl değerlendiririm? Bynogame gibi sitelerde satıp çekmeyi düşünüyorum veya cs.money.

Kuzenim de satıp kasa açmamı söylüyor
IMG_20250618_133753.webp

Satıp kasa açıp 400 doları hiç edebilirsin bence gerekli bir şey değil. az bir parada değil. Dediğin gibi sitelerde değerlendirebilirsin ama çok dikkatli ol sitelerin sahte versiyonları oluyor zaman zaman itemi çalabilirler.

Satıp kasa açıp 400 doları hiç edebilirsin bence gerekli bir şey değil. az bir parada değil. Dediğin gibi sitelerde değerlendirebilirsin ama çok dikkatli ol sitelerin sahte versiyonları oluyor zaman zaman itemi çalabilirler
400 dolar değil hocam 100 dolar ediyor, ben de sizin gibi düşünüyorum

kasa açmada ne yaparsan yap

Satıp çekmek istiyorsan bynogame yerine csfloat kullan. Bynogamede %10 komisyon var. Facebook üzerinden direkt satabilirsin uğraşmadan ama dolandırıcılara dikkat et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çıkma ihtimali çok mu düşük hocam
360 kasada 1. O da 360. Kasada bıçak çıkartacağın kesin değil

Satıp çekmek istiyorsan bynogame yerine csfloat kullan. Bynogamede %10 komisyon var. Facebook üzerinden direkt satabilirsin uğraşmadan ama dolandırıcılara dikkat et

360 kasada 1. O da 360. Kasada bıçak çıkartacağın kesin değil
Face uzerinden nasil oluyor? TRde paypal falan yasak ek olarak adam silahı teslim almadan parayi kriptoya falan atmaz heralde

Merhabalar, cs2 oynarken bu item düştü bunu nasıl değerlendiririm? Bynogame gibi sitelerde satıp çekmeyi düşünüyorum veya cs.money.

Kuzenim de satıp kasa açmamı söylüyor
Alıntıyı görüntüle
Açtığım kasalardan kukri bıçağı alazlanmış-awp printstream çıkardım baya bi kârdayım yani onları siteden satıp yine siteden eldiven ve talon bıçağı aldım şu an sitelere sattığımda 18k ediyor kasa da açabilirsin ama sonucu kötü bitebilir senin tercihin

şöyle csfloata kaydoluyorsun kimliğini doğruluyorsun ibanını girip bankana çekiyorsun ihtiyacın olan şeye harcıyorsun

Açtığım kasalardan kukri bıçağı alazlanmış-awp printstream çıkardım baya bi kârdayım yani onları siteden satıp yine siteden eldiven ve talon bıçağı aldım şu an sitelere sattığımda 18k ediyor kasa da açabilirsin ama sonucu kötü bitebilir senin tercihin
Hangi siteden sattınız hocam?

Bence direkt csfloattan yap işini garantiye al ben orayı kullanıyorum

şöyle csfloata kaydoluyorsun kimliğini doğruluyorsun ibanını girip bankana çekiyorsun ihtiyacın olan şeye harcıyorsun
Tamamdir hocam teşekkür ederim

Bence direkt csfloattan yap işini garantiye al ben orayı kullanıyorum
Teşekkürler hocam, orda birinin almasını beklemem gerekiyor sanırım. Cs.money güvenli mi? Orda da aynı parayi teklif ediyor bana ve direkt satiliyor sanirim

Satıp kasa açma fikrini veren kuzenin %99,9 o parayı çöpe atacağıda soyledi demi😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,876
Üyeler
184,068
Son üye
samettt26
Geri