CS2 bugünde gelmedi .(

C2 için başka forumda tarihi açıklandı diyor. Eylülde açık beta ekimde tam oyun deniyor.

Hayır resmi yok elbette fakat Valve ile bağlantısı olan çoğu kişi aynı açıklamayı yapıyor. CS2 duyurulmadan önce de aynısı oldu, dedikleri hafta CS2 duyuruldu. Büyük ihtimal de böyle olacak. Koskoca Valve'nin bu tarihte çıkarma adına riske atacağını sanmıyordum zaten ki daha yapılmamış 2 harita daha var. Sadece o değil arka planda daha çok eksik vardır. Eylül başı bile hayal olur, muhtemelen 20'si civarlarında açık beta çıkar.
Çok uzattılar

La olm az dayanın yatırımları tamamlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaz aylarında çıkacak dendi, sonbaharda deniyor şimdi de kışa kadar yolu var galiba ne kadar belirsiz.
Hocam valve nin merkezine göre eylülün 23 ünde yaz bitiyor

Hayır resmi yok elbette fakat Valve ile bağlantısı olan çoğu kişi aynı açıklamayı yapıyor. CS2 duyurulmadan önce de aynısı oldu, dedikleri hafta CS2 duyuruldu. Büyük ihtimal de böyle olacak. Koskoca Valve'nin bu tarihte çıkarma adına riske atacağını sanmıyordum zaten ki daha yapılmamış 2 harita daha var. Sadece o değil arka planda daha çok eksik vardır. Eylül başı bile hayal olur, muhtemelen 20'si civarlarında açık beta çıkar.
ilk duyurduklarında this summer diye açıklama yaptılar ama

Hadi aralık ocak mart yada seneye olsun..

Siz hiç yeni bir Half-Life oyunu beklediniz mi? Belli ki beklememişsiniz.

ilk duyurduklarında this summer diye açıklama yaptılar ama
Eylül ayı bitene kadar yaz sayılıyor zaten

Hadi aralık ocak mart yada seneye olsun..

Siz hiç yeni bir Half-Life oyunu beklediniz mi? Belli ki beklememişsiniz.
Gelmeyecek olan bir şeyi beklemek ayrı bir şey.

Eylül ayı bitene kadar yaz sayılıyor zaten

Gelmeyecek olan bir şeyi beklemek ayrı bir şey.

Gelecek gelecek. Demek istediğim az sabırlı olun.

Gelecek gelecek. Demek istediğim az sabırlı olun.
Half Life 3'ü boşuna beklemeyin. Beklentiler öylesine büyük ki; hiçbir firmanın hiçbir bütçesi bu beklentilerin üstünde çıkamaz. Ne kadar kusursuz bir şey yapılsa bile beklentilerin altında kalır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,260
Üyeler
203,765
Son üye
eyuponer
Geri