HamsiKraker
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,406
C2 için başka forumda tarihi açıklandı diyor. Eylülde açık beta ekimde tam oyun deniyor.
Çok uzattılarHayır resmi yok elbette fakat Valve ile bağlantısı olan çoğu kişi aynı açıklamayı yapıyor. CS2 duyurulmadan önce de aynısı oldu, dedikleri hafta CS2 duyuruldu. Büyük ihtimal de böyle olacak. Koskoca Valve'nin bu tarihte çıkarma adına riske atacağını sanmıyordum zaten ki daha yapılmamış 2 harita daha var. Sadece o değil arka planda daha çok eksik vardır. Eylül başı bile hayal olur, muhtemelen 20'si civarlarında açık beta çıkar.
C2 için başka forumda tarihi açıklandı diyor. Eylülde açık beta ekimde tam oyun deniyor.
Açıklama değil bu da tahminlerden biri.
Yaz aylarında çıkacak dendi, sonbaharda deniyor şimdi de kışa kadar yolu var galiba ne kadar belirsiz.
Bilmiyorum hocam ingilizcem yok. Videonun üstünde açıkladılar diyince bir şey biliyorlar sandımAçıklama değil bu da tahminlerden biri.
Hocam valve nin merkezine göre eylülün 23 ünde yaz bitiyorYaz aylarında çıkacak dendi, sonbaharda deniyor şimdi de kışa kadar yolu var galiba ne kadar belirsiz.
ilk duyurduklarında this summer diye açıklama yaptılar amaHayır resmi yok elbette fakat Valve ile bağlantısı olan çoğu kişi aynı açıklamayı yapıyor. CS2 duyurulmadan önce de aynısı oldu, dedikleri hafta CS2 duyuruldu. Büyük ihtimal de böyle olacak. Koskoca Valve'nin bu tarihte çıkarma adına riske atacağını sanmıyordum zaten ki daha yapılmamış 2 harita daha var. Sadece o değil arka planda daha çok eksik vardır. Eylül başı bile hayal olur, muhtemelen 20'si civarlarında açık beta çıkar.
Eylül ayı bitene kadar yaz sayılıyor zatenilk duyurduklarında this summer diye açıklama yaptılar ama
Gelmeyecek olan bir şeyi beklemek ayrı bir şey.Hadi aralık ocak mart yada seneye olsun..
Siz hiç yeni bir Half-Life oyunu beklediniz mi? Belli ki beklememişsiniz.
Eylül ayı bitene kadar yaz sayılıyor zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gelmeyecek olan bir şeyi beklemek ayrı bir şey.
Hayallerinizi yıkmayayım ama imkansız hocam.Gelecek gelecek. Demek istediğim az sabırlı olun.
Half Life 3'ü boşuna beklemeyin. Beklentiler öylesine büyük ki; hiçbir firmanın hiçbir bütçesi bu beklentilerin üstünde çıkamaz. Ne kadar kusursuz bir şey yapılsa bile beklentilerin altında kalır.Gelecek gelecek. Demek istediğim az sabırlı olun.