Cs2 de 220 fps den 60 70 75 lere düşme sorunu

Reaksiyon skoru
0
Merhaba 4060 ve i5 12400f kullanmaktayım son zamanlarda cs2 oyununda girdiğim maçlarda ayarlar varsayılanda olmasına rağmen 220-200 bandında gezerken bir anda 120 lere sonra 60 70 lere düşüyor ve bir sonraki gireceğim maça kadar düzelmiyor ve sonraki girdiğim maçda da aynı sorunu bir süre yaşamıyorum sonra tekrar yaşıyorum ve ayarları en düşüğe aldığım taktirde bile fps artış göstermiyor herhangi bir bios update yapmadım windows 11 kullanmaktayım yeni güncellemeleri de düzenli yapıyorum eğer bios update ile sorunum çözülecekse yapacağım sorun windowsun 11in yeni getirdiği güncellemeler ise windows 10 pro ya tekrar döneceğim bu sorunu nasıl çözebilirim yardım talep ediyorum !

Oyun oynarken HWMONITOR uygulamasını çalıştırın arka planda maksimum kaç sıcaklığa çıktığını kaydeder. birkaç el attıkran sonra ekran görüntüsü alıp buraya atın bi bakalım. Aşırı ısınmadan dolayı olabilir gibi geldi bana.

Oyun oynarken HWMONITOR uygulamasını çalıştırın arka planda maksimum kaç sıcaklığa çıktığını kaydeder. birkaç el attıkran sonra ekran görüntüsü alıp buraya atın bi bakalım. Aşırı ısınmadan dolayı olabilir gibi geldi bana.
Şuanda indirdim test etme aşamasına geçiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,070
Üyeler
183,376
Son üye
playbroker
Geri