Cs2 Envanter Önerisi

merhaba yaklaşık 600 euro bütçem var ve cs2 için envanter dizeceğim max bütçemide 800 euro civarına çıkarabilirim bana envanter dizmekte yardım edebilecek birisi varmı buradan veya dc vb üzerinden
valla hocam sırf skinim olsun diyorsan ucuz bir şeyler al sırf görüntü olsun diye yoksa para harcamak mantıklı değil o parayı daha iyi yerlere harcaya bilirsin

para steamde mi
renk secimin ne
paramı daha steame yatırmadım beyaz envanter istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O nasıl bütçeymiş öyle ya. O parayla gidip 1 sandık dolusu gerçek ak47 satın alırsın.
bunu önermiyorum.

valla hocam sırf skinim olsun diyorsan ucuz bir şeyler al sırf görüntü olsun diye yoksa para harcamak mantıklı değil o parayı daha iyi yerlere harcaya bilirsin
oyunlarda skinler hoşuma gidiyor bu bütçe beni maddi olarak sıkıntıya sokacak bir bütçede değil ama teşekkürler önerin için

bunu önermiyorum.

oyunlarda skinler hoşuma gidiyor bu bütçe beni maddi olarak sıkıntıya sokacak bir bütçede değil ama teşekkürler önerin için
eldivende beyaz olarak wave chaser ve king snake var güzel olarak bildiğim bıç olarak nomad knifelara bak bence

paramı şuanlık steame yatırmadım tavsiyen için teşekkür ederim skinlerin piyasası değer kaybedebilceği yada kaybetmeyeceği aslında pek umrumda değil sadece gözüme güzel gözüksün yeter
Hocam ben zaten deger kaybedip azalmasindan bahsetmedim ki yani soyle dusunun steamden alirsaniz bir skini 1000 dolar 3 taraf siteden alirsaniz 600-800Dolar arasi bir seye geliyor ve bu sayede elinizde para kaliyor onu ister saklarsiniz ister daha fazla sey alirsiniz veya steamde butcenizi asan skinleri 3 taraf sitelerde butceniz dahilinde bulabilrisiniz bu sayede

he yoksa deger vs. diyorsaniz bana kalsa cs skinine para yatirilmaz en fazla 50 Euro falan

O nasıl bütçeymiş öyle ya. O parayla gidip 1 sandık dolusu gerçek ak47 satın alırsın.
Bu arada cidden Afganistana gitsen alirsin 1 sandik dolusu diye biliyorum he kalite ne olur onu bilemem

bunu önermiyorum.

Bunu dememin sebebi ilerleyen zamanlarda aldigin urunler aldigin fiyatin altina dusunce ister istemez pisman oluyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,016
Üyeler
200,567
Son üye
babann97

Geri