Neler Yeni

Yardım CS2 Faceit takım arkadaşı arıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Doğan Alp
Selamlar arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi faceit oynayan takım arkadaşı aramaktayım levelim 5 fakat levelime göre iyi oynuyorum aimim iyi diyebilirim kendimce sadece solo girdiğim için rank atlayamıyorum mümkünse iyi oynayan birilerini arıyorum leveli 5-6-7 olanlar tabi sanmıyorum ama oynamak isteyen daha üst leveller varsa onlarla da oynamak isterim oyunu ciddiye alan arkadaşlar edinmek istiyorum birbirimizi kırmayarak ciddi oyun oynama zevkini yaşamak istiyorum aimi iyi olan az buçuk oyun bilgisi olan kendine güvenen cs2 faceit oynayanlar varsa steam arkadaş kodunu yazarlarsa sevinirim

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Ahmet Unsal
Hocam, 8 level ve üstü ile girmen durumunda düşük elo veriyor. Yerine göre 10-15 arası değişiyor. Eternal fire Hub'a giriş yapabilirsin. Herkes Türk ve TR serverlarına giriş yapıyorsun. Tabii özel hub olduğu için ücreti bulunmakta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Doğan Alp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam, 8 level ve üstü ile girmen durumunda düşük elo veriyor. Yerine göre 10-15 arası değişiyor. Eternal fire Hub'a giriş yapabilirsin. Herkes Türk ve TR serverlarına giriş yapıyorsun. Tabii özel hub olduğu için ücreti bulunmakta.
Bilgilendirme için çok teşekkürler

Top Bottom