efe akbayrak
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Cs2 de envanterimi satacağım gut knife doppler factory new var en az komisyon kesen ve güvenilir bir sitede satmak istiyorum yardımcı olabilecek var mı
csfloat üzerinden satacaksanız uygun fiyata bırakırsanız bakiyem var değerlendirebilirim itemin floatı ve phase durumuna göre.Cs2 de envanterimi satacağım gut knife doppler factory new var en az komisyon kesen ve güvenilir bir sitede satmak istiyorum yardımcı olabilecek var mı
hocam bıçağın şuan takas banı var float:0.068 phase ne oldugunu bilmiyorum siz fiyat olarak ne düşünüyorsunuzcsfloat üzerinden satacaksanız uygun fiyata bırakırsanız bakiyem var değerlendirebilirim itemin floatı ve phase durumuna göre.
aklınızda bir fiyat varsa daha yardımcı olurum fiyatı öldürmeden tabiKaça satıyorsunuz hocam
hocam nakit ihtiyaçtan satıyorum yacsfloat dmarket
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gut knife crimson web ft var takas istersen üstünü verebilirim
oranın nasıl kullanıldığını tam olarak bilmiyorum yacsfloat
kayıt olun hocam steamle ordan trade linkinizi istiyor satışa koyuyorsunuzhocam bıçağın şuan takas banı var float:0.068 phase ne oldugunu bilmiyorum siz fiyat olarak ne düşünüyorsunuz
aklınızda bir fiyat varsa daha yardımcı olurum fiyatı öldürmeden tabi
hocam nakit ihtiyaçtan satıyorum ya
oranın nasıl kullanıldığını tam olarak bilmiyorum ya
Float baya kötüymüş hocam neredeyse MW floatı. Fiyatı herkese açık olarak yazmam uygun olmaz hocam forum kuralları gereği. Skin tüccarıyım. Diğer arkadaşın dediği gibi kullanımı basit csfloat.hocam bıçağın şuan takas banı var float:0.068 phase ne oldugunu bilmiyorum siz fiyat olarak ne düşünüyorsunuz
aklınızda bir fiyat varsa daha yardımcı olurum fiyatı öldürmeden tabi
hocam nakit ihtiyaçtan satıyorum ya
oranın nasıl kullanıldığını tam olarak bilmiyorum ya