Neler Yeni

Yardım Cs2 iyi fps fakat takılma

Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar sitem yazıyor ortalama 180 270 arası fps alıyorum ama takılma oluyor gsync hiç bir işe yaramıyor ne yaptıysam olmadı bi anda başladı normalde böyle bir şey yoktu ekrna kartını kaldırıp tekrar yükledim böyle çok ince bir takılma var arbaya anlık gaz verip bas çek yapmış gibi oluyor

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmet
sistem özelliklerinizi yazabilir misiniz ram ssd vb
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer ram kullanımı normal ssd niz boşsa gariplik var internete wifi ile mi bağlısınız yoksa kabloyla mı ayrıca botlarla oyun açıp aynı sorunu botlara karşı da alıp almadığınıza bakın ona göre internet seçeneğini elersiniz

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

eğer ram kullanımı normal ssd niz boşsa gariplik var internete wifi ile mi bağlısınız yoksa kabloyla mı ayrıca botlarla oyun açıp aynı sorunu botlara karşı da alıp almadığınıza bakın ona göre internet seçeneğini elersiniz
Dediklerinizin hiçbirinde sıkıntı yok hocam bence takılma yazmışım ama takılma yok böyle sürekli gibi yırtılma var sağ sola yaptıkça özellikle sdd boş ramlerde sıkıntı yoktur diye düşünüyorum internet te iyi ping değerim vs. Diger oyunlarda olsun

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmet
Dediklerinizin hiçbirinde sıkıntı yok hocam bence takılma yazmışım ama takılma yok böyle sürekli gibi yırtılma var sağ sola yaptıkça özellikle sdd boş ramlerde sıkıntı yoktur diye düşünüyorum internet te iyi ping değerim vs. Diger oyunlarda olsun
hocam ping değeri önemli değil eğer wifi ile bağlıysanız olabilir böyle bi durum kabloyla mı bağlanıyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Paşadöner

Sanki çok ince bir ekranin ışığı gidip geliyormus gibi oluyor

hocam ping değeri önemli değil eğer wifi ile bağlıysanız olabilir böyle bi durum kabloyla mı bağlanıyorsunuz
Ethernet ile bağlıyım

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmet
Hata durduk yere mi oldu yoksa driver update sonrası mı oldu Ayrıca bahsettiğiniz hatayı alırken fpsiniz anlık azalıyor mu yoksa yine yüksek fps mi Bir de botlarla deneyebilir misiniz aynı hatayı alacak mısınız diye

Hata durduk yere mi oldu yoksa driver update sonrası mı oldu Ayrıca bahsettiğiniz hatayı alırken fpsiniz anlık azalıyor mu yoksa yine yüksek fps mi Bir de botlarla deneyebilir misiniz aynı hatayı alacak mısınız diye
dikey eşitlemeniz açık mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Paşadöner

dikey eşitlemeniz açık mı
Dikey eşitleme açık değil şuan deneyemem yarim bakacağım mesala 250 fps alıyorum sağa çeviriyorum veya zıplıyorum 220 düşüyor o yırtılmayi hissediyorum sürekli takip etmedim ama bence dps sürekli yüksek değil 270 250 180 160 gördüğüm oldu sürekli oynuyor süreklide yırtılma oluor ince ince

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmet
Dikey eşitleme açık değil şuan deneyemem yarim bakacağım mesala 250 fps alıyorum sağa çeviriyorum veya zıplıyorum 220 düşüyor o yırtılmayi hissediyorum sürekli takip etmedim ama bence dps sürekli yüksek değil 270 250 180 160 gördüğüm oldu sürekli oynuyor süreklide yırtılma oluor ince ince
Hocam bazı arkadaşlar dikey eşitleme kapatınca kasmaların azaldığını söylemiş bazısı da açınca bir de açık oynayarak deneyin ve çözünürlük değiştirmenin de etkili olduğunu söylemişler Cs2 çözünürlüğünüz kaç İşlemci sıcaklığınız normal mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Paşadöner
Hocam bazı arkadaşlar dikey eşitleme kapatınca kasmaların azaldığını söylemiş bazısı da açınca bir de açık oynayarak deneyin ve çözünürlük değiştirmenin de etkili olduğunu söylemişler Cs2 çözünürlüğünüz kaç İşlemci sıcaklığınız normal mi
İşlemci sıcaklığı max 75 ortalama 65-70 kullanımı 35-35 dikey eşitleme rekabetçi oyunlarda pek oyi olmuyor ya çözürlukte 1220 960 di diye hatırlıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,741
Üyeler
169,333
Son üye
xGamer01TR
Top Bottom