bi süre sonra kasa fiyatlarının artacağını düşünüyorum ben. çünkü şuan çok fazla kırmızı item takasta kullanılıyor. kırmızı için pembe takaslayan da çok. item sayısı azaldıkça kasa açma artabilirMerhaba arkadaşlar. Mâlum dün cs2 de bir güncelleme yayınlandı ve artık5 kırmızı skin birleştirince bıçak veya eldiven alabiliyoruz. Pazarda kaos hakim. Bu durumlar düzeldiğinde kasa fiyatları sizce nasıl etkilenir?
Ben de bu konu üstünde düşündüm ve dediğin gibi pazar canlanacak içten birleştirmelerinden dolayı pazardaki it sayısı azalacaktır. Nihayetinde uzun süreli bir bekletme olur gibi alınsa da. YTDKasa konusunda pek bişi değişmedi bence. Sadece pazar biraz daha canlanacak o kadar. Hatta diğer yandan kasanın ana amacı da böylelikle azaldı. Taleplerin azalacağını bile söyleyebilirim kendi düşüncem.
Artar ama çok da değil 50 sentlik kasa maximum 1.50-2 dolar falan olur diye düşünüyorumbi süre sonra kasa fiyatlarının artacağını düşünüyorum ben. çünkü şuan çok fazla kırmızı item takasta kullanılıyor. kırmızı için pembe takaslayan da çok. item sayısı azaldıkça kasa açma artabilir
dedşğin çok büyük oran ama. ben 50 cent olanın 1 dolar olacağını falan düşünüyordum. gabe follower kasaları kaldırma yönünde çalışmalar da var demiş. zaten son gelen kasamsı şey öyleydi. eğer öyle olursa çok artabilir tabi.Ben de bu konu üstünde düşündüm ve dediğin gibi pazar canlanacak içten birleştirmelerinden dolayı pazardaki it sayısı azalacaktır. Nihayetinde uzun süreli bir bekletme olur gibi alınsa da. YTD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Artar ama çok da değil 50 sentlik kasa maximum 1.50-2 dolar falan olur diye düşünüyorum