CS2 YENİ GÜNCELLEME!

YasinMKC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,100

Artık 5 kırmızı enderlikte skin karşılığında bıçak ve eldiven alabiliyorsunuz takas kontratında fırsattan istifade eden Çinliler 5 dolarlık kırmızı skini 35 dolara satıyor şuanda, skin piyasası çok karıştı herkes panikte

Artık 5 kırmızı enderlikte skin karşılığında bıçak ve eldiven alabiliyorsunuz takas kontratında fırsattan istifade eden Çinliler 5 dolarlık kırmızı skini 35 dolara satıyor şuanda, skin piyasası çok karıştı herkes panikte
Noluyor bi ellemeyin su oyunu bıktım

gördüğüm en saçma şey biri twitterda takas ve pazar banlı yazdı ne kadar doğru bilmiyorum
2 dolarlık en kötü kırmızı skin bile şuan 50 dolar her şey karıştı bıçak fiyatları 100 dolara indi bile

Ferit miydi neydi yayıncıya Karambit Doppler çıkmı 3k dolar. Hangi skinleri tradeledi onu bilmiyorum.

Ferit miydi neydi yayıncıya Karambit Doppler çıkmı 3k dolar. Hangi skinleri tradeledi onu bilmiyorum.
Evet doğru, herhangi bir aynı koleksiyondan 5 adet kırmızı skin olması yeterli ama şuan piyasa değerleri çok arttı 150 dolar harcaman lazım bıçak için 30 dolardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

huntsman çekesim var 80 dolara alırım şimdi eğer mantıklıysa
Mantıklı, güncelleme kalkarsa geri 500 dolar olur

Toplam 30 dolara aldığım 3 kırmızı skinin şuan toplam değeri 90 dolar satsammı acaba düşermi fiyatları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,478
Üyeler
183,437
Son üye
romulo
Geri