Neler Yeni

Cs2'de nasıl bıçak alabilirim?

echoes

80+ Bronze
Steam'de 100 dolar civarında bakiye var ama bıçaklar 125 dolardan başlıyor Steam pazarda. İnternetten alınıyor diye duydum ama siteleri hiç bilmiyorum, güvenli olur mu ondan da endişeliyim. nasıl bıçak alabilirim arkadaşlar güvenli ve sağlam bir yolu var mı?

osman4242

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
osman
Bynogame e bakabilirsin geçen o siteden aldım ben 300 dolara. Steamde 450dolardı

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Musa Topçu
Bynogame gamesatış gibi sitelere bakabilirsin

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Musa Topçu

echoes

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bynogame e bakabilirsin geçen o siteden aldım ben 300 dolara. Steamde 450dolardı
O kadar fark olması normal mı peki? Bu kadar fark olunca insan şüpheye düşüyor ister istemez. Trade link mi atıyoruz alışveriş tam olarak nasıl gerçekleşiyor acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bynogame gamesatış gibi sitelere bakabilirsin
Steam'deki parayla alabilir miyim direkt? Bir de bu yukarıdaki arkadaş bayağı uyguna aldığını söylemiş steam fiyatına göre, normal mi böyle daha ucuz olması?

Gamesatisa bulasmayin arkadaslar bynogame iyidir
Hocam bynogame'den steam bakiyemle alabiliyor muyum direkt? Güvenli midir, nasıl yapılır?

Son düzenleme:

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Musa Topçu
O kadar fark olması normal mı peki? Bu kadar fark olunca insan şüpheye düşüyor ister istemez. Trade link mi atıyoruz alışveriş tam olarak nasıl gerçekleşiyor acaba?

Steam'deki parayla alabilir miyim direkt? Bir de bu yukarıdaki arkadaş bayağı uyguna aldığını söylemiş steam fiyatına göre, normal mi böyle daha ucuz olması?

Hocam bynogame'den steam bakiyemle alabiliyor muyum direkt? Güvenli midir, nasıl yapılır?
Steamdaki parayı kullanamazsın

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,828
İsim
1
elimde gut knife crimson web ft var ilgilenirsen 130a bırakıırm

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Berat K.

Steam bakiyenizle bynogame'den alışveriş yapamazsınız. Bakiye ile bir skin alıp bynogame de satıp onunla alabilirsiniz ancak böyle baya bir paranız kesilir. Oyun satın almak isteyen arkadaşınız varsa kendi bakiyenizle hediye edip parayı nakit olarak alın sonra bynogame üzerinden bıçağı alın en mantıklı olan bu veya direk steam üzerinden alın.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,828
İsim
1
shadowpay en az komisyon kesen galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular