Feignclound
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 833
Vallahi zamanında aldığım skinleri csfloat'tan sattım çok da güzel oldu. Bynogame'de çok fazla kesinti oluyordu. Bence 500-600 hiçbir şey.
globaldeki en güvenilir site bende aktif kullanıyorum arayüzü vb gayet iyiİtem satıcam bu siteden bir sıkıntı oluyormu para çekmede fln ilk defa çekicem satıp
bynogame le ayni kesinti oranina sahip para yüklerken ama aradaki fark csfloat ta 5000 e alcagin skin bynogame de 8000 tl oluyor o yüzden fazla kesiyor gözüyle bakma.Türkiyenin en populer sitesi ayni rakami senden aliyor ama pazar ucuzluğu ve çeşitliliği olarak csfloat bynogame den çok açık ara önde.Arkadaşlar CSFloat üzerinden skin alacağım, 11 bin TL para yükleyeceğim fakat benden 500-600 TL komisyon alıyor. Niye bu kadar fazla? Sizde de öyle mi, yoksa bankayla falan alakalı mı?
armory passteki yıldızlarla aldığın süslerde 3 tane süs cıkartıcı veerıyor bu sayede hepsi kar yazıyo yanı komisyonu böyle de kapatabilin bir de tek parçada yükle her yüklemede ayrı komisyon ksiyorcsfolat candır hem komısyon az hem pazar hacmı baya cok , armory pass al süs sosıslı süslerden al hem sosıslı süsleri sat hem csfloattan sosılı skin al sosısleri sök ayrı ayrı sat iyi kar bırakıyor. hemde baya. 2 haftada 5 hesap kasarak bi de bu yontemle 50 ye yakın kasa oldu bende bırıksın biraz
Ben 230 dolar civarı bir oara çekecegim hafta içi mesai saatlerinde çeksem daha az mı komisyon öderimfloat %2.8 ve 0.3 dolar alıyor yani 250 dolar yüklesen 7 dolar gibi bir şey yapar gerisi bankanın doları sana sattığı fiyat, onu hangi siteden alırsan al kesecek zaten. mesai saatleri içinde alırsan daha ucuza alırsın örneğin hafta içi 14:00 gibi alırsan doları 46dan satar cumartesi pazar veya hafta içi 5 6dan sonra alırsan 46.5 47 arasından s
para hiç çekmedim henüz de örneğin dolar 45.5tl iken 1 doları 45tlden bozacaksa mesai saati dışında 44-44.5'tan bozar sanırım ama emin değilim yalan olmasın, yine de mesai saatleri içinde çekerseniz iyi olurBen 230 dolar civarı bir oara çekecegim hafta içi mesai saatlerinde çeksem daha az mı komisyon öderim