Bynogamede sat ne düştü?byno games çok fazla ve saçma komsiyon kesiyor 2.5 k kesiyor 5.5k olan item için nasıl bozdura bilirim çok az komisyon lıu şekilde yada nasıl ne yapmayalım lütfen yardımcı olun <3
Bufftan takas yardımıyla crpyto şeklinde ödeme alabilirsin ama bol bol referansı olan alıcı bulman lazım.byno games çok fazla ve saçma komsiyon kesiyor 2.5 k kesiyor 5.5k olan item için nasıl bozdura bilirim çok az komisyon lıu şekilde yada nasıl ne yapmayalım lütfen yardımcı olun <3
Arkadaşın bahsettiği komisyon değil kardom '' bize sat '' olayından bahsediyor.Komisyonda bildiğim kadarıyla %10 alıyor Bynogame gamesatis tabi daha avantajlı olabilir ama arkadas durumu karıstırarak yazmış.gamesatış’dan satın hocam. kimliğinizi doğrularsanız %3 komisyon alıyolar gayet iyi bir oran. kendim büyük miktarlarda satış yaptım tavsiye ederim
bize sat değil hocam benim bahsettiğim. direkt ilan olarak koyuyosunuz birisi alırsa %3 komisyon kesiyolarArkadaşın bahsettiği komisyon değil kardom '' bize sat '' olayından bahsediyor.Komisyonda bildiğim kadarıyla %10 alıyor Bynogame gamesatis tabi daha avantajlı olabilir ama arkadas durumu karıstırarak yazmış.
tamam işte arkadas 2,5k kesiyor dediği komisyon değil bize sat seçeneği diyorum bendebize sat değil hocam benim bahsettiğim. direkt ilan olarak koyuyosunuz birisi alırsa %3 komisyon kesiyolar