Yardım Csgo item düştü nasıl komisyionsuz bozdura bilirim

HankPYM

80+
Reaksiyon skoru
9
byno games çok fazla ve saçma komsiyon kesiyor 2.5 k kesiyor 5.5k olan item için nasıl bozdura bilirim çok az komisyon lıu şekilde yada nasıl ne yapmayalım lütfen yardımcı olun <3

byno games çok fazla ve saçma komsiyon kesiyor 2.5 k kesiyor 5.5k olan item için nasıl bozdura bilirim çok az komisyon lıu şekilde yada nasıl ne yapmayalım lütfen yardımcı olun <3
Bynogamede sat ne düştü?

baya fazla kesiyomuş

OHAAA

Bufftan takas yardımıyla crpyto şeklinde ödeme alabilirsin ama bol bol referansı olan alıcı bulman lazım.
Ya da DMarket veya CS.MONEY gibi sitelerden satabilirsin.

gaynogame'in kendisine satınca 2.5 kesiyordur, kendin ilan açabilirsin

5.5k eden iteme kesintisiz 5.5k verecek saf bulursan yönlendir bende satayım. Bynogame 2,5k kesiyor demişssin site %60 fiyatından satın alıyor komisyon kesmiyor ve al ssat yaptıkları için o fiyattan en iyi ihtimalle satabileceğin rakam maks %80 fiyatıdır.Ondada çok alıcı ararsın. Yabanci siteler var arkadaslar bahsetmiş kripto paraya çevirme sonra cekme falan derken yine %80 fiyatını anca alırsın bence.

hocam öylede site ile konuştum fiyatı hesapladıla detaylıca komsiyonda bu dediler saçma sapan bir durum oldu

gamesatış’dan satın hocam. kimliğinizi doğrularsanız %3 komisyon alıyolar gayet iyi bir oran. kendim büyük miktarlarda satış yaptım tavsiye ederim

gamesatış’dan satın hocam. kimliğinizi doğrularsanız %3 komisyon alıyolar gayet iyi bir oran. kendim büyük miktarlarda satış yaptım tavsiye ederim
Arkadaşın bahsettiği komisyon değil kardom '' bize sat '' olayından bahsediyor.Komisyonda bildiğim kadarıyla %10 alıyor Bynogame gamesatis tabi daha avantajlı olabilir ama arkadas durumu karıstırarak yazmış.

Arkadaşın bahsettiği komisyon değil kardom '' bize sat '' olayından bahsediyor.Komisyonda bildiğim kadarıyla %10 alıyor Bynogame gamesatis tabi daha avantajlı olabilir ama arkadas durumu karıstırarak yazmış.
bize sat değil hocam benim bahsettiğim. direkt ilan olarak koyuyosunuz birisi alırsa %3 komisyon kesiyolar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bynogame dediğiniz gibi %10 "bize sat" komisyonu kesiyor. hiç bir şekilde kullanılmaz. ben o yüzden gamesatış tavsiye ettim.

Geri