CSGO PRİME STATUS 249 TL

?

• Alınır

Oylar: 5 16.1%
  • Alınmaz

Oylar: 26 83.9%

• Oy kullanan toplam üye
    31

aytug.74

80+
Reaksiyon skoru
43
Prime hesap fiyatı 249 tl olmuş. CS GO > ALL ama kaç senelik oyun için 249 TL verilir mi sizce ?

Prime hesap fiyatı 249 TL olmuş. CS GO > ALL ama kaç senelik oyun için 249 TL verilir mi sizce ?
kaç senelik oyun diye bakarsan oyun oynayamazsın
csgo ayrı bir tadı var alınabilir

kaç senelik oyun diye düşünürsen piyasada elle tutulur oynayacak oyun bulamazsın, ama CSGO için bu fiyat maalesef fazla. ben olsam vermezdim.

imkanı yok 250tl verilmez ya. Faceit falan girebilirsin yani. Ayrıca o fiyata valorantta bıçak alır sarar

Prime hesap fiyatı 249 TL olmuş. CS GO > ALL ama kaç senelik oyun için 249 TL verilir mi sizce ?
200'e girdap operasyonu var onu aldığın zaman da prime geliyor ve rozet. Ama gelen rozet sadakat değil operasyın rozeti. Zamanında parçalanmış ağı 40 küsüre almıştım hesap prime oldu o zamanlar 80 lira mı neydi prime status

Alınır. Zaten o parayı da çıkarırsın bir süre içinde. Daha geçen kasa çıktı yeni ilk düşürenler iyi kazandı. Ayrıca hile gelme olasılığı da daha düşük.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,337
Üyeler
194,944
Son üye
Takovic0
Geri