CSGO Steam pazarı buga mı girdi

Reaksiyon skoru
34
itemlerin satıcılarına bakın çoğu item satılmış gözüküyor ve son fiyatları göremiyorum ayrıca benim koyduğum item de gözükmüyor sadece bende değil arkadaşlarımda da böyle sorun sizce nedir daha önce de böyle bir şey oldu mu

Ben de oyun satın alımı gerçekleştiremiyorum, olabilir.

Sunucular çöktü, düzelir.

Steamda sorun var bende de aynı.

Bende de aynı, sorun var.

Dün tqkaslar kapalıydı
Bir ara düzeldi şimdi yine mi gitti acaba

dünden beri sorunlar .
Yakında duzelecektir

ya bne pazardan bir skin alcam bu steam guard mıdır nedir engelliyo ben nası açacam bu engeli ya

itemlerin satıcılarına bakın çoğu item satılmış gözüküyor ve son fiyatları göremiyorum ayrıca benim koyduğum item de gözükmüyor sadece bende değil arkadaşlarımda da böyle sorun sizce nedir daha önce de böyle bir şey oldu mu
Uzun zamandır sıkıntılar var pandemi döneminde herkes steame sardı zaten istatisk olarak bakılırsa oyuncu kitleside çoğaldı yoğunluk her zaman var ve hergün pazara iteme geç yansıma devam ediyor 5 dakika bekleyin kesin düşer item pazara takaslarda ise hep uyarı geliyor zaten son 3 aydır olmaya başlayan döngü fazla telaş etmeye gerek yok

1 haftadır pazar adam akıllı çalışmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,985
Üyeler
190,843
Son üye
Umutboi
Geri