Curved mi düz mü ?

CS:GO oynuyorsan 24 inç almanı öneririm. 27 inç olunca ekranı görebilmek için kafanı ve gözlerini çok döndüreceğin için gözlerin ve boynunda ağrı yapabilir. Buda odaklanmanı düşürür. Curved mi Flat mı konusuna gelecek olursak. Curvede alıştıktan sonra hiçbir sorun olacağını sanmıyorum.
Düz ve 24 inç bir monitör.
Sağolun düz alacağım sanırım

Nasıl o fiyata nerden aldın öyle fırsat gelse bende alırım direk
Kanka incehesap.com'da 1500tl idi fiyatı . 1500tl ve üstüne 150 wordpuan kampanyası vardı. Wordpuanı her yerde harcayabildiğim için onu direk nakit iade olarak sayıyorum ben. 1350tl'ye gelmiş oldu yani. 1 hafta önce aldım.

Kanka incehesap.com'da 1500tl idi fiyatı . 1500tl ve üstüne 150 wordpuan kampanyası vardı. Wordpuanı her yerde harcayabildiğim için onu direk nakit iade olarak sayıyorum ben. 1350tl'ye gelmiş oldu yani. 1 hafta önce aldım.
Anladım doğru worldpuani bende görmüştüm

Beyler Csgo ve LoL oynuyorum genelde ama Csgo ya göre düşünüp bir monitör almak istiyorum sizce düz mü alayım kavisli mi 1400 TL bütçe ayırabildim sistemden önerileriniz varsa bekliyorum incehesap cuma indiriminde 27 inç 144 Hz 1 MS bulabilir miyim birde bu fiyata ?
knk panele göre değişir ips panel monitör bakmanı tavsiye ederim en iyi panel odur ama alamam diyorsan va panel bak tn veya led panel bakmanı tavsiye etmem

Geri