Parçalar sadece yurt dışından temin edilebiliyor diye biliyorum.Türkiye'de o kadar çeşit yok.Her ne kadar ucuz olsada (yurt dışında) türkiyede klavyenin orjinalinin 1.5-2 katı fiyatlara patlar.Aşağıda attığım linkteki gibi adamlar 50 dolara toplarken bu fiyat bize gelince 450 TL gibi bir fiyat çıkıyor. (Kargolama vs dahil.)Arkadaşlar selam hobi olarak ve kullanmak için kaliteli bı custom Keyboard yapmak istiyorum kaça patlar ve nereden parça bulabilirim
Bunların hazır satıldığı bi yer varmı benim bu qadar el becerim yokhobi kelimesinden yola çıkarak söylüyorum reçine sanatına geçiş yapın.
mekanik klavye için harika tuş takımları üretiyorlar.
Bunların hazır satıldığı bi yer varmı benim bu qadar el becerim yok
Bunlar güzel değil adamın yaptıklarından lazım tanesine 50 lira veririmtanesi 20 TL çok pahalı 100 TL'ye reçine seti alıp 10 klavye ye tuş üretilir.( tabi yetenek lazım)DIY Gaming keycaps Mechanical keyboard cap Key Button for World of Warcraft DOTA Starcraft key caps game keycap Mercy ABS Cap | Wish
Buy DIY Gaming keycaps Mechanical keyboard cap Key Button for World of Warcraft DOTA Starcraft key caps game keycap Mercy ABS Cap at Wish - Shopping Made Funwww.wish.com
Alıntıyı görüntüle
Bunlar güzel değil adamın yaptıklarından lazım tanesine 50 lira veririm
Çok pahalı reçine setinin link i varmı çokmu şey istiyorumAlıntıyı görüntüleresin keycaps - Google Alışveriş
www.google.com
sadece şunu alıp esc ye koyardım ben
İstanbulda oturuyosan bende alcam birlikte yaparızTamamdır bu yaz bunla ugrasicam peki switchleri nereden temin ederim ve orta fiyatlı uygun switch var mıdır bildiğiniz
pahalı olması gayet normal yurt dışı dolar kuru. türkiye de yapıp satan alsa (en sonunda ben üretip satacam ) 5-10 tl ile satılırdı tanesi. kalıp oluşturduktan sonra gerisi çok basit her tuşa aynı kalıbı koyar reçineyi basarsınÇok pahalı reçine setinin link i varmı çokmu şey istiyorum
Videoyu izle benim kafama yattı yapmayı düşünüyorum güzel olursa sanada gönderirimAdanadayim maalesef bide şeyi sorucam kendi tuşlarimi kendim yapabilir miyim