Öneri Custom klavye mantıklı mı?

sadık123

80+
Reaksiyon skoru
38
Bütçe
3000
FPS ve MOBA oyunları oynamak için klavye alacağım.Aradığım özellikler çok sessiz ve uzun ömürlü olması.Piyasada satılan klavyelerden birini alıp geçmeli miyim yoksa AliExpress gibi sitelerden klavye alıp switch mi takmalıyım? Veya bu şekilde satılan klavye öneriniz var mı? Klavye alırsam 3kya kadar çıkmayı düşünüyorum.

FPS ve MOBA oyunları oynamak için klavye alacağım.Aradığım özellikler çok sessiz ve uzun ömürlü olması.Piyasada satılan klavyelerden birini alıp geçmeli miyim yoksa AliExpress gibi sitelerden klavye alıp switch mi takmalıyım? Veya bu şekilde satılan klavye öneriniz var mı? Klavye alırsam 3kya kadar çıkmayı düşünüyorum.
Aliexpress'den indirim döneminde AK820Pro al geç hocam.

Bu tarz klavyeler çok hoşuma gidiyor ama daha önce kullanmadım ve kullanan arkadaşım da olması o yüzden biraz ön yargılıyım. Benzer öneriniz olur mu ?
Eğer illa custom klavye yapacaksanız Akko barebone 50 serisinden bir set alabilirsiniz. Üstüne Akko Cream Yellow ve PBT olan herhangi kişisel zevkinize uygun keycap takabilirsiniz.

Eğer illa custom klavye yapacaksanız Akko barebone 50 serisinden bir set alabilirsiniz. Üstüne Akko Cream Yellow ve PBT olan herhangi kişisel zevkinize uygun keycap takabilirsiniz.
Custom yapmak zorunda değilim aslında.Bahsettiğiniz markalardan da alabilirim ama switchler hakkında bilgim yok o nedenle karar veremiyorum.

Custom yapmak zorunda değilim aslında.Bahsettiğiniz markalardan da alabilirim ama switchler hakkında bilgim yok o nedenle karar veremiyorum.
Şöyle söyleyeyim eğer bütçeniz 3k ise ak820 pro'nun üstündeki gift switchler çok hoşunuza gidecektir ayrıca 0.7 inçti sanırsam bir TFT ekranı var. 2.7k civarına ise Aula F75 var ondada Leobog Reaper switchler var. Reddit'te gördüğüm üzere Reaper switchler biraz daha kaliteli fakat çok bir fark olduğunu sanmıyorum. Kendiniz aratıp özelliklerine bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,344
Üyeler
190,897
Son üye
tarikensatar
Geri