Neler Yeni

Custom klavyeler hakkında merak edilenleri sorabilirsiniz.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Muhammed efe
Cok guzel gozukuyor ama 2 bin TL galiba indirime girmisti onceden 1400tl ye dusmustu yine oyle birsey olursa direk yapisirim
Vaktin varsa bekle ama indirime girdiği yer Whatgeek'ti ve şu an orası ülkemize gönderim yapmıyor. Umarım burda tekrar girer indirime ama düşük ihtimal.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Vaktin varsa bekle ama indirime girdiği yer Whatgeek'ti ve şu an orası ülkemize gönderim yapmıyor. Umarım burda tekrar girer indirime ama düşük ihtimal.
Hocam sen şimdi AK820 pro en iyisi diyosan ben alıyorum, hangi switchi alayım

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Muhammed efe
hangi switch önerirsiniz? bir de bu bütçede en iyi bu mudur? %80 falan var mıdır?
Bu bütçede en iyisi budur. Siwtch konusunda senin incelemen daha doğru zevkine göre. Ses pek fark etmez hissiyat eder ama fark.

Salih7158

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Salih
Hocam bende bekleyeyim mi? İndirime girer mi ne diyorsunuz? Bir yandan da dolar artıyor ama.

Ellsy

80+ Bronze
Haaa peki bana onerebilecegin en iyi ilk attigin ajaz mi

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Muhammed efe
Hocam bende bekleyeyim mi? İndirime girer mi ne diyorsunuz? Bir yandan da dolar artıyor ama.
Evet onun için şiddetle öneriyorum. Bu ürünlere fiyat olarak zor zam gelir çünkü dolar endeksli. Ama bizde ki kur sabit değil. Beklemek sana kalmış. Tabii daha iyilerini önermeyi isterim ama custom klavyelerde şu an sadece bu özelliklerde bir klavye kasası bile bu klavye ile aynı fiyat zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haaa peki bana onerebilecegin en iyi ilk attigin ajaz mi
Fiyat konusunda evet en iyisi. Daha iyi olacağını sanmıyorum.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Bu bütçede en iyisi budur. Siwtch konusunda senin incelemen daha doğru zevkine göre. Ses pek fark etmez hissiyat eder ama fark.
Hocam peki ak820 pro ile ak871 arasındaki kesin farklar nelerdir, bir de ben daha çok fps oynadığım için hızlı ve daha tok hoşuma gidiyor o yüzden switchlerde kararsız kaldım siz ne önerirsiniz

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Muhammed efe
Hocam peki ak820 pro ile ak871 arasındaki kesin farklar nelerdir, bir de ben daha çok fps oynadığım için hızlı ve daha tok hoşuma gidiyor o yüzden switchlerde kararsız kaldım siz ne önerirsiniz
AK820 tft ekran, daha güncel üretim, batarya daha büyük, daha şık vs vs. Para varsa alınır yani.

Salih7158

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Salih
Arada yaklaşık 1000 TL var farkıda var tabii ki.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,431