Neler Yeni

Custom klavyeler hakkında merak edilenleri sorabilirsiniz.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Muhammed efe
Çok sağolun hocam. Siz olmasanız ben ne yapacaktım. Allah razı olsun. Peki şuan değilde 1-2 gün sonra alacağım. Kodda sorun olur mu?
Yok olacağını sanmam 3 gün sınırı vs varsa söylerler sanırım diye düşünüyorum. Senden de razı olsun Estağfurullah.

postac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Postac Catsop
LoL e-spor için wireless klavye bakıyorum önerisi olan var mı

Ellsy

80+ Bronze

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Hocam hızır gibi gördüm, bugün ek75 e çay döküldü klavye gitti. Kuruttum vs ama yok sistemde görmüyor. max bütçe 1500 civarı. Yine o ayarda ne önerirsin fps oyuncusuyum

Ellsy

80+ Bronze

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Muhammed efe
Hocam hızır gibi gördüm, bugün ek75 e çay döküldü klavye gitti. Kuruttum vs ama yok sistemde görmüyor. max bütçe 1500 civarı. Yine o ayarda ne önerirsin fps oyuncusuyum
Biiraz arttırıp bunu alırsan çok iyi olur senin için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam mouse cooler master m711 kulaklij vgn olan https://wraithesports.com/products/vxe-v1-wireless-kulaklik
Bana beyaz onerme sansin var mi cok uyumlu dururlar ama bu attigim gayet iyi dersen benim icin sorun yok

Bide yillardir buyuk enter kullanan biriyim kucuk enter a alismam zor olur mu?
Küçük enter alışman asla zor olmaz. Ama sana tavsiyem renk çok önemli değilse bütçeyi biraz arttır ve sende AK820 pro al. Dolar dahada artmadan uzun yıllar götürür seni. İleride özelleştirirsin bütçe artınca.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
hangi switch önerirsiniz? bir de bu bütçede en iyi bu mudur? %80 falan var mıdır?

Ellsy

80+ Bronze

Küçük enter alışman asla zor olmaz. Ama sana tavsiyem renk çok önemli değilse bütçeyi biraz arttır ve sende AK820 pro al. Dolar dahada artmadan uzun yıllar götürür seni. İleride özelleştirirsin bütçe artınca.
Cok guzel gozukuyor ama 2 bin tl galiba indirime girmisti onceden 1400tl ye dusmustu yine oyle birsey olursa direk yapisirim

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Muhammed efe
2-3k₺ 2.el de olur
Kankam açıkçası bu fiyata senin custom toplaman daha iyi olur. Hatta çok az daha artarsa ve düşünürsen kendi elimde olan sıfır klavyelerden verebilirim. İlk fotoğrafta ki veya ikinci fotoğrafta ki. Özelden yazabilirsin. İstemezsen farklı custom toplayalım ama daha düşük özelliklere gelir ben toptan parça aldığım için senin toplayacağından daha ucuza satarım.

Top Bottom