Teşekkür ediyorum, aldık bakalım ne kadar sürede gelecekE zaten orada devreye bütçe giriyor. Karşılığını veriyor adamlar.
Hocam 35 Dolar kargo çıktı :/Ulaştığında haber edersin. Hayırlı olsun.
Oha 35 dolar mı. Harbiden siteden baktım 35 dolar olmuş. Tecavüz niteliğinde. Kusura bakmayın arkadaşlar ben daha önce alırken bu kadar değildi.Hocam 35 Dolar kargo çıktı :/
Hocam blue switch ailede sorun oluyor yaOha 35 dolar mı. Harbiden siteden baktım 35 dolar olmuş. Tecavüz niteliğinde. Kusura bakmayın arkadaşlar ben daha önce alırken bu kadar değildi.
İşinizi görecekse düz kablolu modelini alabilirsiniz. Veyaz 871 alabilirsiniz.Ajazz Ak820 RGB Ãç Modlu Oyun Mekanik Klavye 82 TuÅlu Bluetooth 2.4 GHz Kablosuz Oyun Klavyesi Pc Laptop için Ãzel Conta - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
1.5k bu alinir mi?Oha 35 dolar mı. Harbiden siteden baktım 35 dolar olmuş. Tecavüz niteliğinde. Kusura bakmayın arkadaşlar ben daha önce alırken bu kadar değildi.
İşinizi görecekse düz kablolu modelini alabilirsiniz. Veyaz 871 alabilirsiniz.Ajazz Ak820 RGB Ãç Modlu Oyun Mekanik Klavye 82 TuÅlu Bluetooth 2.4 GHz Kablosuz Oyun Klavyesi Pc Laptop için Ãzel Conta - AliExpress
Hemen yanda red switch var. 871 de alabilirsin.Hocam blue switch ailede sorun oluyor ya
AK871 beğenmediysen alabilirsin.1.5k bu alinir mi?
Ben 871i çekiyorum hocam EK75 den iyi midir peki?Hemen yanda red switch var. 871 de alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
AK871 beğenmediysen alabilirsin.
Hangi siteden aldınız?
Ben 871i çekiyorum hocam EK75 den iyi midir peki?
Almamış kargo 35 dolar çıkmış.Hangi siteden aldınız?
Epomaker değil dimi?AJAZZ AK992 RGB 100 TuÅları Bluetooth Oyun Mekanik Klavye ÃalıÅırken DeÄiÅtirilebilir Klavye Kablosuz 2.4G USB Ãç modlu Gamer Dizüstü PC için - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.comBu ürünleri incele sevmezsen al 871. Daha iyidir kıyaslaması yapamam ama bu bütçen olduğu için o doğrultuda hareket etmeye çalışıyorum.Ajazz Ak680 kablolu USB oyun mekanik klavye arkadan aydınlatmalı sıcak-swap 2.4G kablosuz klavye kırmızı anahtarları 68 anahtar PC Laptop için - AliExpress 7
Almamış kargo 35 dolar çıkmış.
871 Alıyorum hocam, f tuşları ve sayıları aynı kullanamıyoum. Diğer klavye de büyük ve vergiyle bütçemi aştı biraz. Teşekkür ederimAJAZZ AK992 RGB 100 TuÅları Bluetooth Oyun Mekanik Klavye ÃalıÅırken DeÄiÅtirilebilir Klavye Kablosuz 2.4G USB Ãç modlu Gamer Dizüstü PC için - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.comBu ürünleri incele sevmezsen al 871. Daha iyidir kıyaslaması yapamam ama bu bütçen olduğu için o doğrultuda hareket etmeye çalışıyorum.Ajazz Ak680 kablolu USB oyun mekanik klavye arkadan aydınlatmalı sıcak-swap 2.4G kablosuz klavye kırmızı anahtarları 68 anahtar PC Laptop için - AliExpress 7
Almamış kargo 35 dolar çıkmış.