@Marginale peki hocam ak873 nasıldır?
Ben teşekkür ederim. İLerde keycap ve switch değişikliği yaparsın boşver al gitsin.871 Alıyorum hocam, f tuşları ve sayıları aynı kullanamıyoum. Diğer klavye de büyük ve vergiyle bütçemi aştı biraz. Teşekkür ederim
o kablo neden o kadar çirkin ya@Marginale peki hocam ak873 nasıldır?
Tape mod ve bi kaç işlem ile, switchte ilerde değişse gayet başarılı olur.@Marginale peki hocam ak873 nasıldır?
İnsanlar sırf onun için ayrı kablo alıyoro kablo neden o kadar çirkin ya
Peki elimde 70 tane gateron red switch var aliexpressten almıştım onlarla değişsem nasıl olur sizce?Tape mod ve bi kaç işlem ile, switchte ilerde değişse gayet başarılı olur.
Tahmini 22nisan diyor dogru mu buHemen yanda red switch var. 871 de alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
AK871 beğenmediysen alabilirsin.
Uyar kankam.Peki elimde 70 tane gateron red switch var aliexpressten almıştım onlarla değişsem nasıl olur sizce?
Yok 10 güne falan geliyor.Tahmini 22nisan diyor dogru mu bu
İlk klavyelerimde bende baya zorlanmıştım giriş seviyesi ürünlerde olabiliyor öyle. Klavyenin pcbsini söküp alt kısımlardan switchleri iterek çıkarabilirsin.Kötü bir hotswap klavyem var deneme amaçlı bu switchlerden almıştım ama kutu içerisinden çıkan metal switch sökme aparatıyla switchleri sökerken çok zorlandım o yüzden birazını değiştirip birazını bıraktım (Bazı switchleri kırdım çıkartırken ) var mıdır bi püf noktası ya bendeki sökme aparatı kötü ya da normal bir şey belkide bilemiyorum ama sökmek için baya güçlü çekmem gerekiyordu switchle birlikte arkaya fırlıyordum.
Antighosting her hotswapta oluyormu ?
Şunu düzeltmek için geldim.Her hotswapta olmaz. Kalitesiz çoğu klavyede bile var ama güncel ürünlerde.
Hocam "Hello. I want to buy your AK820 Pro product. Can you give me a special discount code for my first order?" olarak yazsam olur mu sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:
E posta adresi bu muydu bu arada. "[email protected]"
Kod ne peki?Sitede referans koduyla 10 dolar indirim alabilirsiniz,vergi 700 civarı çıkar büyük ihtimalle.