Neler Yeni

Custom klavyeler hakkında merak edilenleri sorabilirsiniz.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Muhammed efe

Ellsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Okan türk
Epomaker TH66 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz 43.99 dolara geliyor 10 dolarlık indirim kuponu ile

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Kötü bir hotswap klavyem var deneme amaçlı bu switchlerden almıştım ama kutu içerisinden çıkan metal switch sökme aparatıyla switchleri sökerken çok zorlandım o yüzden birazını değiştirip birazını bıraktım (Bazı switchleri kırdım çıkartırken ) var mıdır bi püf noktası ya bendeki sökme aparatı kötü ya da normal bir şey belkide bilemiyorum ama sökmek için baya güçlü çekmem gerekiyordu switchle birlikte arkaya fırlıyordum.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Muhammed efe
Kötü bir hotswap klavyem var deneme amaçlı bu switchlerden almıştım ama kutu içerisinden çıkan metal switch sökme aparatıyla switchleri sökerken çok zorlandım o yüzden birazını değiştirip birazını bıraktım (Bazı switchleri kırdım çıkartırken ) var mıdır bi püf noktası ya bendeki sökme aparatı kötü ya da normal bir şey belkide bilemiyorum ama sökmek için baya güçlü çekmem gerekiyordu switchle birlikte arkaya fırlıyordum.
İlk klavyelerimde bende baya zorlanmıştım giriş seviyesi ürünlerde olabiliyor öyle. Klavyenin pcbsini söküp alt kısımlardan switchleri iterek çıkarabilirsin.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Son düzenleme:

Welsh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
B
Hocam "Hello. I want to buy your AK820 Pro product. Can you give me a special discount code for my first order?" olarak yazsam olur mu sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

E posta adresi bu muydu bu arada. "[email protected]"

Sitede referans koduyla 10 dolar indirim alabilirsiniz,vergi 700 civarı çıkar büyük ihtimalle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,015
Üyeler
164,764
Son üye
aytekincapku
Top Bottom