Cwfli Nintendo switch sıfır alınır mı?

Lahana11

80+
Reaksiyon skoru
107
Arkadaşlar sarı siteden cwfli 256gb 15k ya Nintendo switch oled alınır mı? Daha önce hiç Nintendo deneyimim olmadı hatta hiç canlı bile görmedim😀 Nintendo switch 2 oyunları çok pahalı geldi önerir misiniz? 1.versiyonu

Arkadaşlar sarı siteden cwfli 256gb 15k ya Nintendo switch oled alınır mı? Daha önce hiç Nintendo deneyimim olmadı hatta hiç canlı bile görmedim😀 Nintendo switch 2 oyunları çok pahalı geldi önerir misiniz? 1.versiyonu

Nintendo'nun en çok satan 10 oyunu Mario, Zelda, Pokemon'un çeşitleri ve Animal Crossing. Bunların dışında üçüncü parti oyunlar da var tabii ama kim ne kadar tercih ediyor bilmiyorum. YouTube'da oyunlarına bak. Eğer oyunları kafana yatıyorsa, farklı bir tecrübe arıyorsan, aldıktan bir süre sonra çekmecede kutsal emanet gibi durmayacaksa Nintendo al.

Cihazın linkini atarsanız inceleyeyim

Eğer sıfır alacaksan zarara girersin. Çipli OLED modellerini ikinci elde 12-13K’ya bulabilirsin. Ama illa sıfır alırım diyorsan 15K normal fiyat, çünkü ithal OLED’lerin sıfır fiyatı 12-12.5K’dan başlıyor, üzerine 2.5K da çip taktırma ücreti ekleniyor. ‘Switch 2 varken Switch alınır mı?’ dersen, kesinlikle alınır. Çünkü hâlâ binlerce oyun barındırıyor ve ikinci cihaz çıkmış olmasına rağmen birinci cihaz için oyunlar çıkmaya devam ediyor. Yani gönül rahatlığıyla alabilirsin. Switch hakkında her şeyi sorabilirsin; oldukça hâkim olduğum bir konu. Hatta ucuz oyun satın alımıyla alakalı hazırladığım rehberim bile var.

Eğer sıfır alacaksan zarara girersin. Çipli OLED modellerini ikinci elde 12-13K’ya bulabilirsin. Ama illa sıfır alırım diyorsan 15K normal fiyat, çünkü ithal OLED’lerin sıfır fiyatı 12-12.5K’dan başlıyor, üzerine 2.5K da çip taktırma ücreti ekleniyor. ‘Switch 2 varken Switch alınır mı?’ dersen, kesinlikle alınır. Çünkü hâlâ binlerce oyun barındırıyor ve ikinci cihaz çıkmış olmasına rağmen birinci cihaz için oyunlar çıkmaya devam ediyor. Yani gönül rahatlığıyla alabilirsin. Switch hakkında her şeyi sorabilirsin; oldukça hâkim olduğum bir konu. Hatta ucuz oyun satın alımıyla alakalı hazırladığım rehberim bile var.
Switch 2 çipli beklemek mantıklı mı sizce yakın zamanda kırılabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biliyorum bu arkadaşı çipleri de khalkedona taktırıyor. Açıkçası ben 15k vermezdim Oled çip takılması en zor model biraz daha ucuza bulayım derken enkaz da satın alabilirsin. Ancak benim kafam rahat olsun param da var dersen bu ilandakini alabilirsin
Switch cihazlarını elime sürmeyi bırakın dediğim gibi yakından bilen dokunup canlı görmedim hiç denk düşemedim cihaza😀.üzerine 10k daha verip 2.cihazı alsam büyük ihtimal oyunlarını alamıyacağım bilemedim bende

Zannetmiyorum ama bu bir bilinmezlik. Neden dersen, Sega Saturn’un hacklenmesi bile 20 yıl sürdü. Bu yüzden sana kesin bir tarih veremem ama hiçbir şey imkânsız değildir. Eğer korsan oynamayı düşünüyorsan, Nintendo Switch almanı öneririm. En kötü ihtimalle Switch 2 kırıldıktan sonra cihazı çok ufak bir zararla satarsın çünkü Switch ikinci elde çok zarar ettiren bir cihaz değil.

Switch cihazlarını elime sürmeyi bırakın dediğim gibi yakından bilen dokunup canlı görmedim hiç denk düşemedim cihaza😀.üzerine 10k daha verip 2.cihazı alsam büyük ihtimal oyunlarını alamıyacağım bilemedim bende

Nintendo yeni kullanıcı sözleşmesi gereği çipli, korsan ve modifiye edilmiş Switch 2'yi kısmen ya da tamamen kitleyebiliyor.

Switch 1 tavsiye ederim çipli şekilde al bi dene özel oyunlar bambaşka bir dünya çünkü. Sw2 daha tavsiye etmem şarj süresi kısa onun revize modelini beklemek lazım

Geri