Eray Yılmaz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
çıkmasın la bi maaş alayım da oyunu aldıkdan sonra çıksın
Vay be 8 yildir oyun yapiyor adamlar nasil olcak acabaoyun 2011-13 den beri geliştiriliyor GOW'un 5 yılda yapılması gibi
ben de hatta ilk kez 3 sayılı bir fiyat ödedim bir oyuna başka firma olsa vermezdim okadar para kazanıp türkçe dil desteğini sonradan bile getirmeyen firmalar var adamlar kendisi yapmış tr dil desteğini çıkınca olacakZaten CD Projekt Red olmasa hayatta bir oyuna Ön Sipariş vermem
ne zaman alcan maaşı 10 aralıkta çıkcak dahaçıkmasın la bi maaş alayım da oyunu aldıkdan sonra çıksın
Benim bir oyuna en fazla verdiğim para 140 TL ydi onuda RDR2 ye vermistim dahada CyberPunk haric vermedimben de hatta ilk kez 3 sayılı bir fiyat ödedim bir oyuna başka firma olsa vermezdim okadar para kazanıp türkçe dil desteğini sonradan bile getirmeyen firmalar var adamlar kendisi yapmış tr dil desteğini çıkınca olacak
bende rdr 2 almayı düşündüm de almadım cyberpunk 2022 de filan çıkcak deselerdi alırdım da en fazla dying light a vermişimdir hep indirimden alıyorum 25 küsür bir şeydi herhaldeBenim bir oyuna en fazla verdiğim para 140 TL ydi onuda RDR2 ye vermistim dahada CyberPunk haric vermedim
ay başıben de hatta ilk kez 3 sayılı bir fiyat ödedim bir oyuna başka firma olsa vermezdim okadar para kazanıp türkçe dil desteğini sonradan bile getirmeyen firmalar var adamlar kendisi yapmış tr dil desteğini çıkınca olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne zaman alcan maaşı 10 aralıkta çıkcak daha
İnsallah bekliroruz bakalim.bence güzel olur yani
kanka bu sinematik zaten trailerdaki gibi olamaz öyle bi teknoloji şuan yok ama alttakinden daha iyi pşabilir ona da konsollarda bilmem ne mi oluyormuş pc de iyi çıkar diyolardıAldım ve artık burama kadar geldi. Şunlarla karşılaştım. Doğruluğu tartışılır:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hani, Tosla işleri falan varmış. Onlara da bulaşmadım. Şatırt diye 250TL verince batıyor yani. İade yakındır, bakalım.