Neler Yeni

Cyberpunk 2077 Bitti

Artorias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Ergen
Evet benim de aynı şekilde sevmediğim yönleri var yok değil mesela oyunda ki silahların sökülebildiğini ben 28 30.cu saatim de öğrendim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum bu oyun kesin olarak düzelecek güncelleme gelecek ama işte ne zaman geleceği meçhul sen iyi yapmışsın iade ederek para cebinde dursun ama büyük bir güncelleme gelir yakında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde ben de almayacaktım oyunu ama Online geleceğini duyunca büyük çaplı bir şeyler yaparlar heralde deyip aldım ilerde indirim kovalar o zaman alırdım
ben + olarak ön sipariş den sonra fiyatı artar düşünüyordum fiyatda artmadı bence en mantıklısı iade edip indirime girince almak çünkü oynayan arkadaşlarım dediklerine göre oyunun çıkması işin 6 7 ay daha varmış diyorlar çok fazla eksik ve şehir boş gelmiş onlara

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
ben + olarak ön sipariş den sonra fiyatı artar düşünüyordum fiyatda artmadı bence en mantıklısı iade edip indirime girince almak çünkü oynayan arkadaşlarım dediklerine göre oyunun çıkması işin 6 7 ay daha varmış diyorlar çok fazla eksik ve şehir boş gelmiş onlara
Şehir atmosfer benim çok ama çok hoşuma gitti çok fazla RPG oyunu oynamadım çok fazla detaylı da konuşamam mesela gelipte bir dost kayaoğlu gibi ya da enis kirazoğlu gibi bir eleştiri yapamam ama oyun genel olarak beni mutlu etti şehirin doluluğu hakkında yorum yapmayayım ama görüntü anlamında gerçekten yapmışlar bu işi :)

Artorias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Ergen
Şehir atmosfer benim çok ama çok hoşuma gitti çok fazla RPG oyunu oynamadım çok fazla detaylı da konuşamam mesela gelipte bir dost kayaoğlu gibi ya da enis kirazoğlu gibi bir eleştiri yapamam ama oyun genel olarak beni mutlu etti şehirin doluluğu hakkında yorum yapmayayım ama görüntü anlamında gerçekten yapmışlar bu işi :)
grafik anlamında bir problem yok ama birkaç video izledim düşüncelerim söyle teknik sorunlar olmadığını farz edersek yan görevler eylenceli ama ama bir rpg oyunu yan görevleri deyilde ubisoft oyunundaki yan görevlerde farksız hikayedeki diyaloglar ise hikayenin gidişatını böyle aman aman deyiştirmemeside biraz saçma geldir bana ama detay ve grafik anlamında herkezi tatmin eder rpg oyuncularının pek beğeneceğini düşünmüyorum

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
grafik anlamında bir problem yok ama birkaç video izledim düşüncelerim söyle teknik sorunlar olmadığını farz edersek yan görevler eylenceli ama ama bir rpg oyunu yan görevleri deyilde ubisoft oyunundaki yan görevlerde farksız hikayedeki diyaloglar ise hikayenin gidişatını böyle aman aman deyiştirmemeside biraz saçma geldir bana ama detay ve grafik anlamında herkezi tatmin eder rpg oyuncularının pek beğeneceğini düşünmüyorum
Evet oyunun en yanlış bulduğum kısmı bu diyaloglarda ki seçimlerin hikayenin gidişatını değiştirmiyor neredeyse hem de hiç

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
serbest takıldığın zaman ne gibi faaliyetler yapılıyor

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru