Cyberpunk 2077 Grafik Modu

Arthur Morganx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
430
arkadaşlar şöyle bir video buldum bunu yüklersem sıkıntı olur mu virus vs birde imzamdaki sistem kaldırırmı

Hayır reshade zaten fivem de vs de kullanılıyor bu nexustan indirilen de preset, bir virus olduğunu sanmıyorum. Ancak performansa hatırı sayılı bir etki yapıyor aklında bulunsun. Eğer yüklersen reshade silmek için tekrardan reshade yükleme exe sini çalıştırıp biraz ilerdekiten sonra uninstal seçeneği geliyor ona basarsan kolayca silebilirsin.

arkadaşlar şöyle bir video buldum bunu yüklersem sıkıntı olur mu virus vs birde imzamdaki sistem kaldırırmı
Buna benzer modlar var ama bunlar genellikle oyunda her şeyi ultra 4k da ışın izlemde rtx cart curt her şeyi kullanıp artık tatmin olmayan kişiler için çıkarılmış mod yani senin sistemin kaldırır ama bu şekilde grafik alamazsın daha sistemin oyunun ultrasını bile akıcı oynayatacak seviyede değilken bu moddan tam verim alacağıni düşünmüyorum

Buna benzer modlar var ama bunlar genellikle oyunda her şeyi ultra 4k da ışın izlemde rtx cart curt her şeyi kullanıp artık tatmin olmayan kişiler için çıkarılmış mod yani senin sistemin kaldırır ama bu şekilde grafik alamazsın daha sistemin oyunun ultrasını bile akıcı oynayatacak seviyede değilken bu moddan tam verim alacağıni düşünmüyorum
ışın izlemeyi açmadan 100 fps civarı alıyorum 50 60 fps verebilirse grafik modu yeterli olur fsr filan açsam

Geri