Cyberpunk 2077 hakkında iki sorum

bariskaratas

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
510
1-)Oyuna bugları optimizasyonu iyileştiren bi güncelleme geldi mi ve şu haliyle 250 lira verilirmi
2-)İndirdikten sonra iade edip dosyaları başka yere taşıdıktan sonra oyun çalışıyodu o hala çalışıyomu çalışıyorsa nasıl yapılıyor?

1-)Oyuna bugları optimizasyonu iyileştiren bi güncelleme geldi mi ve şu haliyle 250 lira verilirmi
2-)İndirdikten sonra iade edip dosyaları başka yere taşıdıktan sonra oyun çalışıyodu o hala çalışıyomu çalışıyorsa nasıl yapılıyor?
1- oyunda hala buglar var ama can sıkıcı şeylerle karşıalşmadım. hayır 250 tl bugsuz haline bile verilmez.
2-bu konuda çok bi fikrim yok ama hala çalışıyor olması lazım drm koruması yok sonuçta

oyunun koruma sistemi yok dosyaları ap açık duruyor her yerde kırmaya bile uğraşmadılar çıkınca çünkü koruma sistemi yok CD Projekt Red eskiden korsan oyun satan firma olduğundna isteyen desteklesin isteyen para vermeden oynasın diye böyle bişey yapmış istersen para vermeyipde oynayabilirsin

Gelmedi Hala o güncelleme.

Oyunu steamden vs. Alıp iade edersen oyun dosyaları sende kalıyor ve oynamaya devam edebiliyorsun.

1.05 yamasından sonra ciddi sorunlar yaşamaya başladım. 60'tan 35'e düşmüştü, her şeyi ultra yaptım yine aynı FPS alıyorum.

1- oyun şuanki haliyle alınmaz bugların düzeltilmesi beklenmeli, piyasada hiç bir oyun 250tl vermeye değmez
2- oyunda koruma olmadığı için dosyalar kopyalanıp iade edilebilir, aynı crackin virüssüz hali denilebilir

1- oyun şuanki haliyle alınmaz bugların düzeltilmesi beklenmeli, piyasada hiç bir oyun 250tl vermeye değmez
2- oyunda koruma olmadığı için dosyalar kopyalanıp iade edilebilir, aynı crackin virüssüz hali denilebilir
yukardaki arkadaş direk iade edip sonra masaüstüne tıklayıp oynayabilirsin dedi (indirip iade etmek) kopyalamam lazım mı dosyaları kopyalayacaksamda nasıl?

yukardaki arkadaş direk iade edip sonra masaüstüne tıklayıp oynayabilirsin dedi (indirip iade etmek) kopyalamam lazım mı dosyaları kopyalayacaksamda nasıl?
nasıl kopyalandığını tam bilmiyorum, bunun hakkında youtube da video vardır diye tahmin ediyorum

Hata olmada da o oyun 250 tl hak etmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,519
Üyeler
191,117
Son üye
meritkral
Geri