Neler Yeni

Cyberpunk 2077 User Score'ları açıklandı

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Aynen dostum sen oyun kurdusun aynen. Bu oyun da 8 yıldır çalışılmış bir efsane rpg oyunu. En iyi sensin okey
Oyunda zaten çok ciddi sıkıntılar var ama ben rpg yi hissettim. Hatta baydı bile denebilir. Şu an tek odaklanmaları gereken şey buglar ve optimizasyon. Bunlar toparlarsa oyun ciddi oranda beğenilir diye düşünüyorum.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Teknik problemler, oyunu ağızlara laf yaptı.
Oyun çok güzel akıyor ama teknik problemler yer yer can sıkıyor.
Ekran Görüntüsü (246).png
Ekran Görüntüsü (251).png
Ekran Görüntüsü (249).png
Ekran Görüntüsü (248).png
Ekran Görüntüsü (244).png
Ekran Görüntüsü (249).png
Çok fazla bug var cidden hocam. Ve cidden can sıkıcı olabiliyor. Özellikle araba kaplama sorununa aşırı fazla rastlıyorum ve cidden fazla.

Beren

80+ Gold

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
16 saati devirdim, 3-4 kez karşılaştım buglarla.
Bi' tanesi yüzünden oyuna load atmak zorunda kaldım. Geri kalanlar basit hatalar.
Bende ilk attığım resim yüzüne önceki save döndüm. Ha bunlar beni güldürüyor çoğu zaman ama genede toparlaması lazım. Özellikle hdd den mi bilmiyorum ama araba kaplamaları. HDD odaklı olsa şehir de yüklenmez neredeyse sadece arabalarda oluyor. En canımı sıkan görsel bug da zaten bu araba kaplamaları. 26 saat oynadım ve abartmıyorum belki 100 belki 200 kez görmüşümdür bu kaplama sorunlu arabaları.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
silah hissiyatı da kötüymüş
Şahsen ben silah ve yakın mesafeyi beğendim. Oyunu oynamayı planlarken yakın mesafe silah hiç kullanmam diyorum. Şu an ise katana için malzeme biriktiriyorum. Şahsen beni tatmin etti. Tek bir sorun var o da benim için çatışma süresi yetersiz. Tabi bu bir rpg oyunu gta değil ama kişisel olarak daha çok silah kullanmak isterdim.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
bu oyun 3-4 hafta sonra daha oynanabilir olucaktır eğer ben sabrederim derseniz 1 ay sonra oyuna başlayın hem optimizasyon hem de buglar düzelir sinirlenmeden oynarsınız

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dedim ben bu oyun balon diye.
Ama bence oyun zamanla düzelecek birkaç ay daha sabretmemiz lazım.

Junepma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Andaç Hilaloğlu
bu oyun 3-4 hafta sonra daha oynanabilir olucaktır eğer ben sabrederim derseniz 1 ay sonra oyuna başlayın hem optimizasyon hem de buglar düzelir sinirlenmeden oynarsınız
merhaba biraz konu dışı ama bir sorum olacaktı imzanda ki İnno3d 2070s ekran kartından memnun musun genel olarak sıcaklık ortalamaları nelerdir? eğer biliyorsan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,373
Üyeler
163,486
Son üye
Okabas
Top Bottom