robin
80+ Silver
peki?Aynen dostum sen oyun kurdusun aynen. Bu oyun da 8 yıldır çalışılmış bir efsane rpg oyunu. En iyi sensin okey
peki?Aynen dostum sen oyun kurdusun aynen. Bu oyun da 8 yıldır çalışılmış bir efsane rpg oyunu. En iyi sensin okey
Oyunda zaten çok ciddi sıkıntılar var ama ben rpg yi hissettim. Hatta baydı bile denebilir. Şu an tek odaklanmaları gereken şey buglar ve optimizasyon. Bunlar toparlarsa oyun ciddi oranda beğenilir diye düşünüyorum.Aynen dostum sen oyun kurdusun aynen. Bu oyun da 8 yıldır çalışılmış bir efsane rpg oyunu. En iyi sensin okey
Teknik problemler, oyunu ağızlara laf yaptı.
Oyun çok güzel akıyor ama teknik problemler yer yer can sıkıyor.
16 saati devirdim, 3-4 kez karşılaştım buglarla.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleÇok fazla bug var cidden hocam. Ve cidden can sıkıcı olabiliyor. Özellikle araba kaplama sorununda aşırı fazla rastlıyorum ve cidden fazla.
Bende ilk attığım resim yüzüne önceki save döndüm. Ha bunlar beni güldürüyor çoğu zaman ama genede toparlaması lazım. Özellikle hdd den mi bilmiyorum ama araba kaplamaları. HDD odaklı olsa şehir de yüklenmez neredeyse sadece arabalarda oluyor. En canımı sıkan görsel bug da zaten bu araba kaplamaları. 26 saat oynadım ve abartmıyorum belki 100 belki 200 kez görmüşümdür bu kaplama sorunlu arabaları.16 saati devirdim, 3-4 kez karşılaştım buglarla.
Bi' tanesi yüzünden oyuna load atmak zorunda kaldım. Geri kalanlar basit hatalar.
silah hissiyatı da kötüymüşOyun güzel ama aşırı sıkıcı bug'lar var 10 üzerinden 6 veririm bugların hepsi düzelirse 8.5 falan oyunun hikayesi güzel araç sürmesi de güzel
Başkasının sözüyle yargıya varmanı tavsiye etmem.silah hissiyatı da kötüymüş
Şahsen ben silah ve yakın mesafeyi beğendim. Oyunu oynamayı planlarken yakın mesafe silah hiç kullanmam diyorum. Şu an ise katana için malzeme biriktiriyorum. Şahsen beni tatmin etti. Tek bir sorun var o da benim için çatışma süresi yetersiz. Tabi bu bir rpg oyunu gta değil ama kişisel olarak daha çok silah kullanmak isterdim.silah hissiyatı da kötüymüş
doğru diyorsunBaşkasının sözüyle yargıya varmanı tavsiye etmem.
Kötü değil, sıradan bi' hissiyat veriyor. Ama değişik silahlar kullandığın zaman gerçekten iyi hissettiriyor.
merhaba biraz konu dışı ama bir sorum olacaktı imzanda ki İnno3d 2070s ekran kartından memnun musun genel olarak sıcaklık ortalamaları nelerdir? eğer biliyorsanbu oyun 3-4 hafta sonra daha oynanabilir olucaktır eğer ben sabrederim derseniz 1 ay sonra oyuna başlayın hem optimizasyon hem de buglar düzelir sinirlenmeden oynarsınız