- Reaksiyon skoru
- 2,781
Rami aşıyor güzel kardeşim. bakabilirsin sömürüyor bildiğin rami.watch dogs 2 oynuyorum yuksek ve 1080p de hiç drop falan yok
Rami aşıyor güzel kardeşim. bakabilirsin sömürüyor bildiğin rami.watch dogs 2 oynuyorum yuksek ve 1080p de hiç drop falan yok
bende 6800 mb yiyor kaç kez baktım hiç dropta yok vallaRami aşıyor güzel kardeşim. bakabilirsin sömürüyor bildiğin rami.
bencede büyük ihtimal dediğiniz Gibi.Öncelik her zaman sağlıktır, gerekirse oyunu 2-3 ay oynama ama sağlığını düşün.
16 GB RAM'in tahminimce en az 3-4 yılı daha var. Ancak 2 yıl sonra artık standart hale gelecektir o yüzden ben de 32 GB'a yükseltmeyi düşünüyorum, tabii bu sefer RGB RAM alacağım indirimlerde iyi fiyata var gibi![]()
Bende aşıyor niyese.bende 6800 mb yiyor kaç kez baktım hiç dropta yok valla
Şöyle bir şey var mesela aynı sistem sadece birinde 8 ram var birinde 16 var 8 de oyun 6.8gb kullanırken 16 da 10 civarı geziyor neden böyle hala anlayamadımbencede büyük ihtimal dediğiniz Gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende aşıyor niyese.
bi de windowsuda katŞöyle bir şey var mesela aynı sistem sadece birinde 8 ram var birinde 16 var 8 de oyun 6.8gb kullanırken 16 da 10 civarı geziyor neden böyle hala anlayamadım
Dostum oyunun min. Sistem gereksinimlerine baktın mı? Grafikler çok sağlam fakat gtx 770 le bile çalıştırabiliyorsub oyunu bu optimize edilmediyse hiç bir oyun şirketi optimize yapmıyorrockstar mı güzel optimize ediyor fadlksfalksdşfjadsfasdfadf
10 yıllık gta 4 hala problemli rdr 2 ilk PC ye çıktığında konuşmuyorum bile